@masteg sadece oyun için alıyorsanız alınmaz. Pasif soğutmaya sahip bir cihaz ve dökümü kötü Exynos 2100 islemcisinden güç alıyor.
Ortalama oyunların üstesinden gelir ama ağır oyunlarda duvara çarpıyor maalesef. Ben S21 kullanıyorum, Wild Rift sorunsuz oynatıyor. Ama sebebi Exynos 2100'e sağlam optimize edilmiş.
Bu videoları incelerseniz daha kolay karar verebilirsiniz.
Exynos 2100 daha sorunlu aslında. Aynı tuketimde daha düşük CPU, GPU performansı sunuyor. Aynı zamanda dökümü daha kötü olduğu için yük altında daha erkenden throttle yemeye başlıyor.Exynos 2100 yomga setine sahip olan satılıyor Türkiye'de.
Snapdragon 888 yonga setine sahip telefonlar ise Amerika pazarı içindi diye hatırlıyorum.
Şunu da belirtmekte fayda var Snapdragon 888 kronik sorunlu bir işlemciydi.
www.notebookcheck.net
www.notebookcheck.net
3-4 saat oyun sıkıntı çıkarabilir. Yükte 11W kadar tuketebilen bir islemciden bahsediyoruz. Muhtemelen bataryayı zorlar.Sosyal medya, günde 3-4 saat oyun kamera acısından iyi mi?
Exynos 2100 daha sorunlu aslında. Aynı tuketimde daha düşük CPU, GPU performansı sunuyor. Aynı zamanda dökümü daha kötü olduğu için yük altında daha erkenden throttle yemeye başlıyor.
Ayrıca görüntü işlemesi de Snapdragon varyantina göre daha kötü.
Snapdragon varyanti daha büyük kasaya rağmen yükte daha az tüketim sergiliyor.
![]()
Samsung Galaxy S21 FE 5G review: The fan edition smartphone goes into the next round
The Samsung Galaxy S21 FE 5G aims to impress in the test by featuring a Qualcomm Snapdragon 888 SoC, 6 GB of RAM, 128 GB of UFS 3.1 storage, a powerful 4,500 mAh battery, an IP68 certification, and a high-performance triple-camera setup.www.notebookcheck.net
İki cihaz da pasif soğutmalı.![]()
Samsung Galaxy S21 smartphone review: The most affordable high-end Galaxy
Samsung's Galaxy S21 succeeds the Galaxy S20 and basically doesn't do much different than its predecessor, which was already very good, but it starts at lower prices. The 6.2-inch smartphone also sports high-end components, such as the octa-core Exynos 2100 SoC, and combines that with 8 GB of...www.notebookcheck.net
Isinmalari da baş başa.
Eki Görüntüle 1932424
3-4 saat oyun sıkıntı çıkarabilir. Yükte 11W kadar tuketebilen bir islemciden bahsediyoruz. Muhtemelen bataryayı zorlar.
@masteg bu bütçede en iyi kamera S21 FE'de. Oyun performansı için de POCO serilerine yönetebilirsiniz ama kamera ve yazılımının çöp olduğunu bilmeniz gerekiyor. Sadece oyun için POCO alınır.
Hangi oyunları oynayacaksınız?
PUBG vb. oyunlar için dediğim gibi sorun yaşamazsınız. Şarja her zaman takabilirim ya da powerbank taşırım derseniz almamak için sebep kalmıyor.Yani bunu alacagım gibi duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.