Exynos 2100 sorunlu değil yine ısınır ama sorunlu değil alınır. 888'in ısınma sorunu vardı sanırım.
Türkiye'de sadece Exynos 2100 versiyonu bulunuyor. Yurt dışı Snapdragon 888 bulabilirsiniz.
Samsung'da aşağı yukarı aynılar. İyi optimize edilmiş 888.Exynos 2100 sorunlu değil yine ısınır ama sorunlu değil alınır. 888'in ısınma sorunu vardı sanırım.
Ağır oyunlar harici görür.Ama iş görür mü oyunlarda?
Güzel işlemci mi?
Samsung'da aşağı yukarı aynılar. İyi optimize edilmiş 888.
Eki Görüntüle 1932392
Ağır oyunlar harici görür.
Arkadaşlar ben Samsung S21 FE almak istiyorum ama işlemcisi Snapdragon bulamadım.
Genshin Impact örnek verilebilir mesela. Ama bir tık daha düşük oyunlar da dahil. Aklıma gelmiyor şu anda.Mesela hangi oyunlar?
Bende var kullanıyorum. İşlemci gündelik işler için iyi iş çıkarıyor, oyun tarafında ise ısınana kadar güzel oynatıyor fakat ısındıktan sonra biraz FPS düşmesi oluyor. Eğer oyun oynamayan biriyseniz sizi tatmin edecektir.
Genshin Impact örnek verilebilir mesela. Ama bir tık daha düşük oyunlar da dahil. Aklıma gelmiyor şu anda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.