Çözüldü Samsug S21 FE işlemcisi nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

masteg

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Samsung S21 FE almak istiyorum ama işlemcisi Snapdragon bulamadım.

Çözüm
Türkiye'de sadece Exynos 2100 versiyonu bulunuyor. Yurt dışı Snapdragon 888 bulabilirsiniz.
PUBG vb. oyunlar için dediğim gibi sorun yaşamazsınız. Şarja her zaman takabilirim ya da powerbank taşırım derseniz almamak için sebep kalmıyor.

Tamamdır çok teşekkür ederim iyi akşamlar.

PUBG vb. oyunlar için dediğim gibi sorun yaşamazsınız. Şarja her zaman takabilirim ya da powerbank taşırım derseniz almamak için sebep kalmıyor.

TikTok'ta falan ısınıyor mu?

@masteg yazın Instagram'da bile ısınıyor. Bu ısınma cihaza zarar verir mi derseniz, hayır zarar vermiyor.
Benim cihazım 47 derece üstünü görmedi. 47 derece olması için de bizzat uğraştım.
Instagram'da 43 dereceye kadar çıkabiliyor. Ona göre hesap edebilirsiniz. TikTok kullanmadığım için Instagram üzerinden örnek verebildim. Ama Instagram'ın optimizasyonunda sorun olduğu için TikTok'ta bu dereceleri göreceğinizi hiç sanmıyorum.
42 dereceye kadar elde hissedilir isi olmuyor.

Tamam çok teşekkür ederim.

Ama işlemcisi farklı degilmi.

Farklı hocam ama 2100 SD 865'den daha üst segment.
Ama dökümü çok daha başarılı hocam. 865'in en verimsiz calistigi S20 FE kasasında bile S21 Ultra ile denk FPS oynatmasi gibi bir gerçek var.
(Genshin Impact en yüksek grafikler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…