Samsung 45 watt adaptör alınır mı?

Bence 25W alın, eğer çok serin çalışan 45W adaptör bulabilirseniz onu alın tabikide. Ancak adaptör serin çalışsa da cihazın kendisi ısınacaktır yani her türlü bir düşüş olacak.
Siz hangi cihaz için kullanıyorsunuz acaba şu anda çok arada kaldım benim cihazım tab S9 fe plus 25 w alsam desteklermi acaba

Bence 25W alın, eğer çok serin çalışan 45W adaptör bulabilirseniz onu alın tabikide. Ancak adaptör serin çalışsa da cihazın kendisi ısınacaktır yani her türlü bir düşüş olacak.
Cihazında hızlı şarj desteği yoksa 45W çift çıkış Type C yine daha mantıklı bence, cihaza maksimum 25W şarj gidecek ekstra ısınma olmaz. Ek olarak bir cihaz daha şarj edebilir aynı anda

Siz hangi cihaz için kullanıyorsunuz acaba şu anda çok arada kaldım benim cihazım tab S9 fe plus 25 w alsam desteklermi acaba
Ben S23 Ultra ve Buds FE ile kullanıyorum.

Elbette, 45W, 25W ve 15W hızlarında şarj edebilirsiniz.

Galiba burada konuşulan Spigen adaptör Spigen PowerArc ArcStation. Onu alabilirsiniz. Eğer başka bir model almaya karar verirseniz ve 45W hızlı şarj istiyorsanız adaptör özelliklerinde PD (PowerDelivery) 3.0 ve PPS özellikleri olduğundan emin olun yoksa 45W hızında şarj edemezsiniz.

Son düzenleme:
30W olanından alacağım, ısınıyor diyenler var. Ne diyorsun, alayım mı?

30 wattlık olanını hiç araştırmadım çünkü fiyat farkı ve fazladan güç ve çıkış sayısından ötürü 2 tane 45 watt aldım ben. İlk olarak 1 tane aldım çok memnun kalınca 2.sini de aldım yedekte bulunsun diye adaptör ısınmıyor ve S23 Ultra'yı orijinal adaptör ile aynı sürede şarj ediyor. Hatta orijinal adaptörün daha çok ısındığını hatırlıyorum. Ayrıca Samsung adaptörün boyutu daha büyük. 15 ay önce 1200 TL civarı bir fiyata almıştım Samsung adaptörü, ilk Spigen 45 watt adaptörünüde Hepsiburada'dan kuponla 250 liraya falan almıştım. Spigen'i aldıktan sonra orijinal adaptörü kullandığımı hatırlamıyorum neredeyse.

Bu arada S9 FE+ 45 watt destekliyor, 45 watt alırsanız tam verim alırsınız. Hem 25 watt alıp hem de 2 kat para ödemezdim şahsen. Çünkü elimde 5, 10, 15, 25 ve 45 watt adaptörlerin hepsi mevcut Samsung'un. Ama Spigen hepsinden daha iyi.

Galiba burada konuşulan Spigen adaptör Spigen PowerArc ArcStation. Onu alabilirsiniz. Eğer başka bir model almaya karar verirseniz ve 45W hızlı şarj istiyorsanız adaptör özelliklerinde PD (PowerDelivery) 3.0 ve PPS özellikleri olduğundan emin olun yoksa 45W hızında şarj edemezsiniz.
Yardımlar için teşekkürler az önce Samsung'un mağazasından orijinal 25 watt adaptör aldım ama dediğiniz gibi 3.0 pps ona falan bakmadım varmıdır kablo olarak da cihazın içinden çıkan kabloyu kullanacağım

Yardımlar için teşekkürler az önce Samsung'un mağazasından orijinal 25 watt adaptör aldım ama dediğiniz gibi 3.0 PPS ona falan bakmadım var mıdır kablo olarak da cihazın içinden çıkan kabloyu kullanacağım.

Samsung'un kutudan çıkan kabloları çok kötü, 25 watt ve PPS destekler ancak kalitesi çok düşük ya uçları kırılıyor ya da sorun yokken temassızlıktan falan bozuluyor.

Merhaba sizde de şarj ederken ısınıyormu acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı