Samsung 6 ay Amazon Prime hediyesini etkinleştirilemiyor

qoray99

Megapat
Daha fazla  
Samsung Amazon'da 6 aylık ücretsiz Prime kodu veriyor. Ancak siteden aldığım kodu hesabımda kullanamıyorum, resimdeki hatayı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Siteden farklı farklı kodlar aldım, 3-4 kod denedim hepsi aynı. Bu aldığım kodlardan birini başka bir hesapta denedim çalıştı. Kendi hesabımda çalışmayan kod orada çalıştı. Amazon'a yazdım bana sadece 50.000'in içine girememişsinizdir diyor destek o kadar. Daha yeni kullandığımı söylüyorum başka bir hesapta ancak başka bir argümanları yok. Samsung'da amazona yönlendiriyor. Canlı desteklerden iş yok anlayacağınız. Bu sorunu daha önce yaşayıp çözen var mı acaba? Kodları hem PC hem de mobilden denedim ama hep aynı sorun. Prime üyeliğimi sonlandırıp denedim yine aynı.

Screenshot_16.jpg

Ekran görüntüsü 2023-11-23 164053.png

Halihazırda Prime varsa üstüne ekleme olmuyor bu arada anca yeni hesaplarda işe yarıyor.
Test edildi onaylandı.

Üstüne ekleme yapanları gördüm ama üyeliği olup da. Üyeliğimi sonlandırdım ancak o da fayda etmedi. Yarın son günüymüş Prime'ın. Kampanya devam ederse öyle de deneyeceğim.

Halihazırda Prime varsa üstüne ekleme olmuyor bu arada anca yeni hesaplarda işe yarıyor.
Test edildi onaylandı.

Üstüne ekleme yaptım onayladı.

Üye oldum herhangi bir kod kısmı gelmedi beklemek mi gerekiyor?

Samsung'un sitesine konudaki linkten girip 10 saniye kadar beklerseniz kod ekranda beliriyor. Shop Samsung ticari izin onayını onaylamak gerekiyormuş. Samsung'un sitesine kayıt olurken onaylıyorsunuz zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı