Samsung 840 Evo SSD Düşük Performans

Sürücü yüklemeyi bilmiyor musun? Disk yönetimini ve Aygıt yöneticisini bana gösterebilir misin? Öncelikle Disk yönetimini görmek istiyorum. Bu şekilde göster. :
Eki Görüntüle 7076

Disk Yönetimi.png

Malesef bilmiyorum çok kötüyüm bu konuda :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi eğer sürücüleri yüklemiş olsaydın orada "Standart SATA AHCI denetleyici" yerine "AMD AHCI Controller" ya da "Asmedia SATA Controller" gibi bişey olacaktı. Siteden indirdiğin "Asmedia_Win7-8-8-1_VER2080" dosyasının içinde "AsusSetup.exe" çalıştırarak bu sürücüleri kur.

Şimdi eğer sürücüleri yüklemiş olsaydın orada "Standart SATA AHCI denetleyici" yerine "AMD AHCI Controller" ya da "Asmedia SATA Controller" gibi bişey olacaktı. Siteden indirdiğin "Asmedia_Win7-8-8-1_VER2080" dosyasının içinde "AsusSetup.exe" çalıştırarak bu sürücüleri kur.

O şekilde kuruyorum bu uyarı geliyor. Kabul ediyorum flash diske yüklüyor. Flashdan başka disk görmüyor.

RAID AHCI Disk.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Orda zaten sana "Bu driver'ı kurmak için Flash Disk kullanın" diyor. Sen ona "evet" de şimdi. Bunları flaştan tekrar çalıştıracağız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı