Buyurun hocam. Işin ilginç tarafı bilgisayar ilk açıldığında sıcaklığı 40 derece. CrystalDiskMark'da test ettiğimde ise sıcaklık hala 40 derece.Eki Görüntüle 2216739Eki Görüntüle 2216741
Fotoğrafları Samsung'a ilettim, bana dönüş yaptıklarında sizi de bilgilendiririm. Sabah fotoğraflarını göndermemi istemişler.
Merhaba, konuyla ilgili dönüş yapıldı. Samsung bana bir telefon numarası verdi. Samsung'un Türkiye'deki servis merkezinin numarasıymış.
+90 549 322 54 44
O numaraya yazdığımda sistemlerinden kontrol edileceğini söylediler. Numaraya yazdım, bana ilettiğiniz görselleri ve SSD'yi, seri numarasını, okuma yazma değerleri gibi diğer bilgileri taraflarına ilettim. SSD'nin barkodu, seri numarası gibi bilgileriyle sistemde kontrol ettiklerini fakat herhangi bir sonuç çıkmadığını söylediler ve sahte olduğu bilgisini de eklediler.
"Sahte bu ürün, SSD'nin dış görüntüsü orijinal gibi lakin SSD'leri kontrol ettiğimiz sistemde bu ürüne dair hiçbir şey çıkmıyor. Orijinaliyle karşılaştırma yapıldığında belirli başlı farklar ile anlaşılıyor."
Bu şekilde bir dönüş aldım. Bence iadesini yapın. Zaten okuma-yazma hızları da çok düşük. Değmez elinizde tutmanıza hiçbir şekilde.
Download various software related to your product, including Samsung Magician, designed for use with Samsung's memory products, and find related information.
semiconductor.samsung.com
Samsung Magician indirip ürünün sahte olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Ayriyeten ben Samsung ile iletişime geçiyorum şimdi. Seri numarasını taraflarına iletip orijinalliğini soracağım. Belki bilgi verirler.
Ürün sahteyse Samsung Magician uygulaması üzerinde böyle görünecek:
Download various software related to your product, including Samsung Magician, designed for use with Samsung's memory products, and find related information.
semiconductor.samsung.com
Samsung Magician indirip ürünün sahte olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Ayrıyeten ben Samsung ile iletişime geçiyorum şimdi. Seri numarasını taraflarına iletip orijinalliğini soracağım. Belki bilgi verirler.
Ürün sahteyse Samsung Magician uygulaması üzerinde böyle görünecek: Eki Görüntüle 2216274
Hocam sonuçlar şu şekilde. Sizin dediğiniz gibi Samsung çıktı ama benim gözüme bu kezde NCQ çarptı. CrystalDiskMark'da NCQ destekli gözüküyor ama AIDA64'te NCQ desteklenmiyor olarak gözüküyor.
Hocam sonuçlar şu şekilde. Sizin dediğiniz gibi Samsung çıktı ama benim gözüme bu kezde NCQ çarptı. CrystalDiskMark'da NCQ destekli gözüküyor ama AIDA64'te NCQ desteklenmiyor olarak gözüküyor.Eki Görüntüle 2216300Eki Görüntüle 2216303Eki Görüntüle 2216307