Samsung 870 EVO SSD çok yavaş çalışıyor ve Samsung Magician SSD sağlığını göstermiyor

Ryo41

Hectopat
Merhaba 120 GB SanDisk SSD kullanıyordum. Samsung 870 EVO 1 TB SSD aldım. Sonra eski SanDisk SSD'deki verileri Windows dahil Samsung'a klonladım. Şimdi hem bilgisayar yavaş açılıyor hem de Samsung Magician benchmark testinde 330 mb/s okuma ve 450 mb/s yazma hızına sahip normalde +530 olması lazımdı. Ayrıca Samsung Magician yazılımında sağlık durumu n/a gösteriyor.

Deneme amaçlı HDD de olan Forza Horizon 4 oyununu Steam oyun taşıma yoluyla Samsung 870 EVO 1 TB SSD'ye aktardım fakat oyunun açılması 2.5 dk sürdü. Zaten Windows'ta çok yavaş açılıyor. Sizce niye böyle, format mı atmam lazım?

Hocam ben öğrenciyim maddi açıdan anlarsınız halimi çok üzüldüm şu an. Önceden Magician'ı güncellememiştim. Az önce güncelledim ve tabiri caizse başıma kaynar sular döküldü. Ürün sahte çıktı N11'den almıştım ne yapacağım. Buyurun SS atıyorum.

Eki Görüntüle 1221805

Dostum uygunsa format atıp temiz olarak deneyebilir misin?

Ürün sahte değil mi şimdi? :(

samsung.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben öğrenciyim maddi açıdan anlarsınız halimi çok üzüldüm şu an. Önceden Magician'ı güncellememiştim. Az önce güncelledim ve tabiri caizse başıma kaynar sular döküldü. Ürün sahte çıktı N11'den almıştım ne yapacağım. Buyurun SS atıyorum.

Eki Görüntüle 1221805

Aldığınız yerin linkini de atarsaniz diğer arkadaşlar oradan satın alım yapmaz.
Programa göre maalesef sahte gibi gözüküyor.
Eğer fazla zaman geçmediyse iade etmeye çalışın.

Evet, sanırım sahte olduğu onaylandı diye düşünüyorum.
İade edersiniz hocam, yerine yenisini öneririz sıkıntı yok.

Aldığınız yerin linkini de atarsaniz diğer arkadaşlar oradan satın alım yapmaz.
Programa göre maalesef sahte gibi gözüküyor.
Eğer fazla zaman geçmediyse iade etmeye çalışın.

Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW 2.5" 1 TB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri aldığım yer burası babil güvenlik

Arkadaşlar iade konusundaki süreçte nasıl bir yol izlemem gerekli? 2 gün önce Cuma günü gelmişti kargo.

Ürün sahte diye iade etmeye çalışırsanız daha çok uğraşırsınız muhtemelen. Beğenmedim deyip iade edin.

Sadece Firmware numarasını Google'a yazdım ve bu ürünle karşılaştım. Benim diyeceklerim bu kadar.

Satıcı konusunda 1 kişi daha soru cevap da sahte ürün göndermişsiniz gibi bir yorum gördüm.
Saticida ürün sahte değil efendim iade de bulunun yazmış komikler :D

Üzüldüm ama az para vermemişsiniz, bence hakkınızı arayın. Böyle pahalı bir ürün alındığı zaman hem güvenilir yerden alınmalı hem de didik didik edilmeli.
Sahte ürün satanın da, sahte ürünü üretenin de cezası büyük olmalı. Devlet ilgilenmeli (!)
SSD'yi kullandığınız anakart ne? Marka ve modelini yazar mısınız.

Güvenilir olmayan satıcılardan almayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı