Samsung 970 EVO düşük hız

Atarine

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,

yeni aldığım Samsung 970 EVO 500GB NVMe M.2 SSD, Okuma ve yazması düşük gözüküyor, bütün her şeyim güncel acaba nedeni nedir?
  • Anakart MSI Z97 GAMING 7

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normal. Anakartınız M.2 ve SATA Express, PCI Express 2.0 x2 arayüzü sayesinde 10Gb/S'ye kadar transfer hızı sunuyor. 970 EVO'dan tam verim alabilmek için PCI Express 3.0 x4 (Yani 32 GB/S) arabirimine sahip bir anakart almanız lazım.
He bu arada, eğer o anakarta 970 Evo takarsanız SATA5 ve SATA 6 devre dışı kalacaktır.
Anakartınızı belirtmediğiniz için tam emin olmasam da Samsung Magician'ın gösterdiği kadarıyla SSD'nin PCI Express x2 hattının hız sınırlarına takılmasından dolayı düşük hız aldığınızı düşünüyorum.

Normal. Anakartınız M.2 ve SATA Express, PCI Express 2.0 x2 arayüzü sayesinde 10Gb/S'ye kadar transfer hızı sunuyor. 970 EVO'dan tam verim alabilmek için PCI Express 3.0 x4 (Yani 32 GB/S) arabirimine sahip bir anakart almanız lazım.
He bu arada, eğer o anakarta 970 Evo takarsanız SATA5 ve SATA 6 devre dışı kalacaktır.

Çözüm
Hadi ya, boşuna aldık o zaman.

Geçmiş olsun. Eğer sistemde ileri ki zamanlarda bir upgrade yapmak isterseniz yeni bir konu açabilirsiniz. Yardımcı oluruz.
Sağol dostum.
Son birşey ben bu sistemde takıp kullanabilirmiyim hayla, Windows 10 kurup ileride birazdaha yükselticeğim zaten sistemi o zamana kadar bir sıkıntı yaratmaz değilmi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…