Samsung 970 EVO Plus alınır mı?

CanT00

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Alınır, sadece Rust için değil diğer işlemlerde de etkisini görürsün.

Dram'in ne olduğunu bilmiyorum ama çoğu kişi almayın diyor dram'i yok diye
DRAM, SSD'lerde geçici verileri depolar. DRAM bulunan SSD'lerde zamanla hız düşmesi gibi sorunlar yaşanmazken, DRAM bulunmayan SSD'lerde ise bu tarz sorunlar yaşanır.

Peki 1 tb halini bulabilir miyiz buna benzer olanı da olabilir ama aynı fiyat olursa çok daha iyi olur
Aynı modelin 1 TB hali.

DRAM, SSD'lerde geçici verileri depolar. DRAM bulunan SSD'lerde zamanla hız düşmesi gibi sorunlar yaşanmazken, DRAM bulunmayan SSD'lerde ise bu tarz sorunlar yaşanır.

Aynı modelin 1 TB hali.

Ben 1 TB alsın diye öneride bulunmuştum, normal kullanıcı için SN580 fazlasıyla yeterli, DRAM işini farklı şekilde çözüyorlar. Samsung'un 1 TB olanı çok daha pahalıydı indirime girmiş. 2700 liraya 1 TB 970 EVO alması daha iyi olur. Ürünün orijinalligine dikkat edilmeli. Sırf daha ucuz diye de N11 gibi yerlerden satın almak riskli.

Ben 1 TB alsın diye öneride bulunmuştum, normal kullanıcı için SN580 fazlasıyla yeterli, DRAM işini farklı şekilde çözüyorlar. Samsung'un 1 TB olanı çok daha pahalıydı indirime girmiş. 2700 liraya 1 TB 970 EVO alması daha iyi olur. Ürünün orijinalligine dikkat edilmeli. Sırf daha ucuz diye de N11 gibi yerlerden satın almak riskli.
Ben arkadaşın attığı modeli 1 TB sandım burada hata bende kusura bakma. Aslında attığın SSD de değerlendirilebilir ama 600 TL farkla DRAM'li tercih edilmesi bence çok daha mantıklı. Sonuçta 1 kere alıyorsun. Satıcı kısmına gelirsek de N11 Resmi satıcısı satıyor ürünü zaten.

1730737117790.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı