Arkadaşlar selam, Samsung 990 Pro SSD aldım, ASUS TUF X570 Plus Wi-Fi anakartım var. 990 Pro'yu ilk taktığımda daha önce kullandığım 970 EVO SSD'imde Windows 10 yüklüydü, Samsung Magician'la 990 Pro'yu kontrol ettiğimde ne Firmware ne de başka bir detayda hata yoktu. Yeni bir SSD olduğu için W11 Pro kurdum fakat formattan sonra Samsung Magician'la kontrol ettiğimde "Samsung Magician the device is connected to the driver that Magician does not Support" hatası veriyor bunun sebebi nedir? Çözülebilir mi? Aksi taktirde Windows 10'a döneceğim. Bu arada ürünün orijinal olup olmamasıyla alakalı bir detay olduğunu düşünmüyorum, ürünü Hepsiburada'dan aldım satıcı kendisiydi bizzat ve Windows 10'da böyle bir bildirim vermedi.
BIOS'um son sürüm güncel, ve bu durum herhangi bir performans kaybına neden olur mu? Ayrıca Windows 11'in bütün güncellemelerini yükledim. Desteğiniz rica ederim. Şimdiden teşekkürler.
@Recep Baltaş
BIOS'um son sürüm güncel, ve bu durum herhangi bir performans kaybına neden olur mu? Ayrıca Windows 11'in bütün güncellemelerini yükledim. Desteğiniz rica ederim. Şimdiden teşekkürler.
@Recep Baltaş
Son düzenleyen: Moderatör: