Samsung A10 TWRP modem dosyası nereden indirilir?

Silin gitsin. Kalıntıdır, kalmasın.

Tamamdır, her şeyi sildim. Sıra orijinal yazılımı yüklemekte.

Silin gitsin. Kalıntıdır, kalmasın.

Hocam bu sefer durum iyice kötüden kötüye gitti. Bu sefer de orijinal yazılımı kuramıyorum.

1684173540047.png

Böyle oldu. Ne yapsam işe yaramıyor. Bir telefonu kuramadım yav. Artık yeminle sinirden ağlayacağım.
@Umut Nas Hocam lütfen yardım edin. Artık yani sinirden böyle ağlayacağım sanırım. Ne yapsam olmuyor. Her terslik beni buluyor.

Son düzenleme:
Tamamdır, her şeyi sildim. Sıra orijinal yazılımı yüklemekte.

Hocam bu sefer durum iyice kötüden kötüye gitti. Bu sefer de orijinal yazılımı kuramıyorum.

Eki Görüntüle 1780407

Böyle oldu. Ne yapsam işe yaramıyor. Bir telefonu kuramadım yav. Artık yeminle sinirden ağlayacağım.
@Umut Nas Hocam lütfen yardım edin. Artık yani sinirden böyle ağlayacağım sanırım. Ne yapsam olmuyor. Her terslik beni buluyor.
Hata nedir?

Hocam Bootloader açık olmasına rağmen sürekli "check fail Bootloader device 9 binary 7" hatası veriyor.
Cihazın sürümü 9, firmware sürümü 7 diyor, firmware versiyon 9 bulmanız gerekiyor o da aynı sitede mevcuttur sanırım biraz indirme yapmanız gerekiyor, ya da açıklamalara bakın. Umutsuzluğa kapılmayın, her sorunun bir çözümü var.

Bootloader kapalı dememiş, yüklenecek firmware eski diyor.

Hocam ben az daha uğraşırsam sanırım delireceğim. Bana atabilme şansınız var mıdır?

Cihazın sürümü 9, Firmware sürümü 7 diyor, Firmware versiyon 9 bulmanız gerekiyor o da aynı sitede mevcuttur sanırım biraz indirme yapmanız gerekiyor, ya da açıklamalara bakın. Umutsuzluğa kapılmayın, her sorunun bir çözümü var.

Bootloader kapalı dememiş, yüklenecek Firmware eski diyor.

Buradan ADB sürücülerini kurun.

Aşağıdaki linkten de Samsung Driverlarını kurun.

Aşağıdaki ODIN versiyonunu kullanın.

Ardından aşağıdaki Stock ROM'u indirip tekrar deneyin. İndirmede sıkıntı yaşıyorsanız Frija kullanın.

Buradan ADB sürücülerini kurun.

Aşağıdaki linkten de Samsung Driverlarını kurun.

Aşağıdaki ODIN versiyonunu kullanın.

Ardından aşağıdaki Stock ROM'u indirip tekrar deneyin. İndirmede sıkıntı yaşıyorsanız Frija kullanın.

@246675 Hocam bu ROM olur mu? Uygun mudur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı