Samsung A10s yazılım güncellemesi yaparken siyah ekranda kaldı

KooSwagger

Hectopat
A10s yazılım güncellemesini yapmadan önce telefonun şarjının yetmiyeceğini düşünüp şarja takıp güncellemeyi başlattım. Sonra bitmiş mi diye baktığımda siyah ekrandaydı ve açılmıyordu. Normal mi? Nasıl düzeltilir?

En son sarjınız kaçtaydı ve güncelleme olarak yazılım mı güvenlik güncelleştirmesinde miydi? Son olarak da sarja takıp güncelleme yapmanız o telefonu şarj etmesini engeller diye düşünüyorum.

En son sarjınız kaçtaydı ve güncelleme olarak yazılım mı güvenlik güncelleştirmesinde miydi? Son olarak da sarja takıp güncelleme yapmanız o telefonu şarj etmesini engeller diye düşünüyorum.

Üreticiler mümkünse cihazları şarjda iken güncelleme yapmasını öneriyor. ('kaynak ne?' dersen Samsung yetkili servisinde çalışıyorum.)

Güç düğmesine basmalı mıyım?

444 77 11 Samsung müşteri hizmetlerini arayın. Ben beyaz eşya ve elektronik bölümünde çalıştığim için bir bilgim yok. Telefon bölümünde çalışan arkadaşım yıllık izinde olduğu için maalesef kendisine ulaşamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı