Samsung A13'e pixel ROM kurulabilir mi?

looking4toprak

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:İntel İ5 12400F Ekran Kartı:Asus Dual Rtx 4060 8GB Anakart:Asus Prime H610M K D-4 RAM:2x8GB Corsair SSD:Adata Legend 700 512GB Psu:650W 80+ Kasa Dahili Güç Kaynağı Kasa: FSP Klavye:Razer Ornata V3 Mouse:Razer Basilisk V3 Pro Kulaklık:Rampage RM K90
Merhaba, geçtiğimiz günlerde bu konuyu biraz araştırdım ve bir site buldum. Gsı olarak yüklenebileceğinden bahsediyor pek anlayamadım açıkçası ve bazı özellikler çalışmayabilirmiş sanırsam, sizce Samsung Galaxy A13 cihazıma pixel ROM yükleyebilir miyim bu sitede verilen şekilde?
Sitenin linkine buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

Merhaba, geçtiğimiz günlerde bu konuyu biraz araştırdım ve bir site buldum. Gsı olarak yüklenebileceğinden bahsediyor pek anlayamadım açıkçası ve bazı özellikler çalışmayabilirmiş sanırsam, sizce Samsung Galaxy A13 cihazıma pixel ROM yükleyebilir miyim bu sitede verilen şekilde?
Sitenin linkine buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

Telefonda bazı sorunlar olabilir resmi olmayan ROM yüklediğim de WhatsApp sesli mesaj atılmıyordu A13 pixel ROM'un kendi sitesinden de yok cihazınız.

Telefonda bazı sorunlar olabilir resmi olmayan ROM yüklediğim de WhatsApp sesli mesaj atılmıyordu A13 pixel ROM'un kendi sitesinden de yok cihazınız.

Peki sorun çıksa bile yükleyebilme şansım var mıdır?

Bir şey daha sormak istiyorum, Custom ROM yükleyince garanti gidiyormuş, stock roma dönüş yaparsa garantide sıkıntı çıkıyor mu?

Olabilir. Eğer garanti sıkıntıya hiç girmeyin zaten.

Offical olmayan ROM'larda pil optimizasyonu gibi sorunlar yaşanabilir. Önerim önceliğiniz Offical ROM'larda olsun.

Pixel ROM şu anda uyumlu olsa bile yüklemenizi önermem. Çünkü Knox sayacı denen illet var. Samsung health ve Samsung Pass gibi uygulamaları bir daha kullanamıyorsunuz. (Başka uygulamaları da aklıma ilk gelenler) Pixel ROM her cihazda iyi performansı veremiyor aksine telefonu daha beter hale getirebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı