Samsung A24 alınır mı?

efe kan

Hectopat
Kamera ile işim pek yok oyunları da genelde orta ayarda oynarım. Yeterli bir telefon mu? Çok da üst limitlere çıkmadan öneriye de açığım.
Bütçe- 10K.

Realme 10 da konu başlılarında öneriliyordu ama Realme alma diyen de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz hocam telefon son 2 güncellemeden sonra şarj olmaz oldu. Telefonu yeniden başlatana kadar GSM ve şarj soketi çalışmıyor, başka telefonlara bakın bence.

Ben 1 senedir gayet kullanıyorum genel olarak memnunum. Tek bir sorunu var o da şarj girişi. Adaptör beğeniyor. Bazı adaptörlerde şarj oluyor bazılarında olmuyor. Hızlı şarj özelliğini açtığım halde böyle. Kronik galiba çünkü 1 kere daha yaşayıp girişi değiştirtmiştim. Şimdi tekrar oluştu.

Alınmaz hocam telefon son 2 güncellemeden sonra şarj olmaz oldu. Telefonu yeniden başlatana kadar GSM ve şarj soketi çalışmıyor, başka telefonlara bakın bence.
Aynı sorun hocam. Bunun geçici de olsa bir çözümü var mıdır acaba?

Kamera ile işim pek yok oyunları da genelde orta ayarda oynarım. Yeterli bir telefon mu? Çok da üst limitlere çıkmadan öneriye de açığım.
Bütçe- 10k.

Realme 10 da konu başlılarında öneriliyordu ama Realme alma diyen de var.

Temiz al 2. el alma sakin. Ben akrabama aldim memnun 2 senedir?

Temiz al 2. el alma sakin. Ben akrabama aldim memnun 2 senedir?

Bizde bir akrabama aldık telefonu alalı 3 4 ay oldu. Telefonunu elime aldığımda akıcılığında sorun görmedim ama şarjı azalınca sinyal vermiyor ve soketinde sorun oluşuyor.

A34 de yönelin diyebilirim.

Bizde bir akrabama aldık telefonu alalı 3 4 ay oldu. Telefonunu elime aldığımda akıcılığında sorun görmedim ama şarjı azalınca sinyal vermiyor ve soketinde sorun oluşuyor.

A34 de yönelin diyebilirim.
A34 ile arasında 6k var efenim yukarıdaki gibi kullanılmaz derecede bir kronik sorunu yoksa almak kötü değil gibi bu konuda çok bilgisizim. bahsettiğiniz durum ciddi bir mesele mi?

Aniden baz istasyonundan düşüyor ama bu genelde şarjı azalınca yaşanmaya başlıyor gelen son 2 güncelleme sonrası arttığını düşünüyorum. Ama şarj sorunu diğer arkadaşında dediği gibi kronik bir sorun. Şarj ederken cihazı yeniden başlatmanız gerek. Wi-Fi ile kullanırken sorun yok ama arama alamayabilirsiniz.

Aniden baz istasyonundan düşüyor ama bu genelde şarjı azalınca yaşanmaya başlıyor gelen son 2 güncelleme sonrası arttığını düşünüyorum. Ama şarj sorunu diğer arkadaşında dediği gibi kronik bir sorun. Şarj ederken cihazı yeniden başlatmanız gerek. Wi-Fi ile kullanırken sorun yok ama arama alamayabilirsiniz.
Hocam şarja takıp mı cihazı yeniden başlatacağız yoksa cihazı yeniden başlatıp mı şarja takacağız? Tam anlayamadım.

Hocam şarja takıp mı cihazı yeniden başlatacağız yoksa cihazı yeniden başlatıp mı şarja takacağız? Tam anlayamadım.

Ben kabloyu bağlayıp yeniden başlatıyorum. Ama kabloyu bağlamadan da yeniden başlatınca düzeliyor. En azından ikisinde de sorunum geçici olarak çözülüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı