Samsung A32'den A52'ye geçilir mi?

Makaleler
9
Yer
Detroit
Merhaba arkadaşlar, halihazırda kullandığım 2 senelik bir A32 telefonum var. Şu vergi muhabbetinde Samsung tarafında A52 Türkiye'de üretildiğinden vergi muafiyeti listesinde yer alabilirmiş. A52'nin şu anki fiyatı 11, 5K civarı, vergi muafiyetiyle birlikte kaça düşer sizce? Diyelim ki 7 bine düşse (düşer mi bilmiyorum), A32'mi ikinci elde benzer fiyata satabilirim ve teorik olarak ücretsize A52'ye geçebileceğim. Eğer vergi muafiyeti çok bir fark yaratmayacaksa S20 FE düşünürüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, halihazırda kullandığım 2 senelik bir A32 telefonum var. Şu vergi muhabbetinde Samsung tarafında A52 Türkiye'de üretildiğinden vergi muafiyeti listesinde yer alabilirmiş. A52'nin şu anki fiyatı 11, 5K civarı, vergi muafiyetiyle birlikte kaça düşer sizce? Diyelim ki 7 bine düşse (düşer mi bilmiyorum), A32'mi ikinci elde benzer fiyata satabilirim ve teorik olarak ücretsize A52'ye geçebileceğim. Eğer vergi muafiyeti çok bir fark yaratmayacaksa S20 FE düşünürüm.

Vergisiz almak için telefonun 2K veya altı bır fıyatta olması gerekıyor diye bılıyorum.

A32'den kamera ve işlemci yönüyle güçlü bataryada zayıf kalıyor.
Fiyat kısıtlaması gelecek diye iddialar var. Fiyatı kaç olur bir şey diyemiyorum açıkçası. Ama ben:
Eğer vergi muafiyeti çok bir fark yaratmayacaksa S20 FE düşünürüm.
S20 FE almaya çalışırdım dediğiniz gibi. İkincili eline de bakabilirsiniz.

İlla vergisiz telefon diyorsanız A32'den geçmeye değer.Eğer vergisizde düşünürseniz aynı fiyatlarda S20 FE var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı