Samsung A34 alınır mı?

Ryo Asuka

Decapat
Daha fazla  
Şu anki kullandığım Redmi Note 12 ilk aldığım zamanlara göre bayağı kötü bir hal aldı. Bende A34 almayı düşünüyorum. Günlük kullanımda işimi görecek, şarj olarak üzmeyecek tarzında bir şeyler bakıyordum ve bunu buldum. Bir de forumlarda falan oyun ve kamera performansı olarak normal olduğunu gördüm. Sizce alınır mı?
Ha bir de bu fiyatların çok üstüne çıkmayacak daha iyi cihaz önerileriniz varsa yazabilirsiniz.

Şu anki kullandığım Redmi Note 12 ilk aldığım zamanlara göre bayağı kötü bir hal aldı. Bende A34 almayı düşünüyorum. Günlük kullanımda işimi görecek, şarj olarak üzmeyecek tarzında bir şeyler bakıyordum ve bunu buldum. Bir de forumlarda falan oyun ve kamera performansı olarak normal olduğunu gördüm. Sizce alınır mı?
Ha bir de bu fiyatların çok üstüne çıkmayacak daha iyi cihaz önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
Onun yerine a54 al. Veya bütçen artarsa a55.

Hocam A35 12600TL, Honor 90 14750TL hangisini almak mantıklı olur gündelik kullanım için?
Honor 90 birçok yönden daha üstün işlemcisi, kamerası çok daha iyi A35 e göre. Ancak ben aldığımda 5 6 sene kullanacağım dersen A35 daha iyi olur senin için. Daha uzun süre güncelleme alacak Honor 90 a göre.

Honor 90 birçok yönden daha üstün işlemcisi, kamerası çok daha iyi A35'e göre. Ancak ben aldığımda 5 6 sene kullanacağım dersen A35 daha iyi olur senin için. Daha uzun süre güncelleme alacak Honor 90'a göre.

Hocam dediğin gibi 5-6 sene kullanmak için alacağım fakat dediğin kadar uçurum bir fark göremedim araştırdığım zaman. 15 bin TL'ye kadar Honor 90 ilk öneriniz 2. olarak A35 mi geliyor? Redmi Note 13 Pro vs hakkında ne düşünüyorsun?

Hocam dediğin gibi 5-6 sene kullanmak için alacağım fakat dediğin kadar uçurum bir fark göremedim araştırdığım zaman. 15 bin TL'ye kadar Honor 90 ilk öneriniz 2. olarak A35 mi geliyor? Redmi Note 13 Pro vs hakkında ne düşünüyorsun?
Redmi Note 13 Pro alınmaz, 15K ya kadar çıkabiliyorsan ve uzun süreler götürecek bir telefon bakıyorsan A35 al. A54 de bakılabilir ancak aralarında çok az fark var ve A35 1 sene daha güncel bir cihaz. Bu yüzden A35 alırdım ben olsam. Honor un güncelleme desteği 2 3 yıla bitecek bu yüzden daha uzun süre kullanım için alacaksanız 2. plan olur benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı