Samsung A34 mü Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus mı?

Jerenimoo

Hectopat
Daha fazla  
Selam telefon alacağım. Samsung A34 ve Xiaomi Redmi 12 Pro Plus arasında kararsız kaldım. Samsung Türkiye'de 12.000 TL civarında Xiaomi ise yurt dışı 9.000TL bandında. İnternette karşılaştırdım. İkisi de kafa kafaya gibi ama Pro Plus biraz önde gibi. Kullanan arkadaşlar var ise bilgilendirir ise sevinirim.

İkinci el iPhone X benim tercihim olurdu ama iPhone istemiyorum illaki bu seçeneklerden biri diyorsan Redmi 12 Pro+ daha iyi bence. Samsung'da ise biraz bütçe koyabilirsen arkadaşın da dediği gibi S20 FE çok daha iyi olur.

S20 FE aklıma geldi ama güncel bir telefon almak istedim. Sadece A34 veya 12 Pro Plus arasında bir seçim yapacağım.
Çok daha güçlü işlemci ve daha iyi kameradan vazgeciyorsunuz. Ayrıca güncelleme almaması Android tarafında ciddi bir sorun değildir. Takintiniz varsa bir sey diyemem. 12 Pro+ daha mantıklı.

S20 FE aklıma geldi ama güncel bir telefon almak istedim. Sadece A34 veya 12 Pro Plus arasında bir seçim yapacağım.
S20 FE öneririm kendim kullanıyorum bu bütçede en iyisi.Güncel olmaması aşırı büyük sorun olmaz.

Genel olarak S20 FE A34 Redmi 12 Pro Plus ve internette benzeri telefonların hepsine baktım karşılaştırdım. Aklımda S20 FE vardı. Vatan ve Teknosa stoklarında yok. Teknosa stoklarında ise farklı satıcılar mevcut. Bu yüzden S20'den vazgeçtim. Piyasaya 12.000 TL bandında arama yaptığımda Türkiye'de en iyisi A34 denebilir. A34 alacakken yurt dışından telefon getirten tanıdığım 12.000TL'ye onu alana kadar ben sana 9.000 TL'ye Redmi Note 12 Pro Plus modelini getirteyim dedi. Takıntım şöyle var A34'te damla çentik ön kamerası biraz değişik geliyor. Sadece A34 ve Redmi Note 12 Pro Plus arasında 12 Pro Plus almak çok daha mantıklı diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı