Samsung A35 vs Nothing Phone 1

13000 TL bandında video ve hoparlör performans bakımında Samsung A35 ve Nothing Phone 1 modellerinden hangisi seçilmeli? Başka cihaz önerisi istemiyorum, sadece bu iki cihaz arasından.
Nothing 1 özellik olarak daha iyi ama çıkış yılı ve kamera olarak geride kalıyor. Alacaksanız Nothing Phone 1 12.895 TL Amazon'da.

Kamera konusunu bir mağazadan bakması onun için daha iyi olmaz mı? Hem aradaki farklari kendi gözüyle görür.

Evet kesinlikle ama ben Nothing Phone satılan bir mağaza görmedim. Varsa elden bakıp fikir sahibi olmak daha mantıklıdır ama mağazadan bakarsak gece çekimi falan anlama yolu yok sanırım.

Evet kesinlikle ama ben Nothing Phone satılan bir mağaza görmedim. Varsa elden bakıp fikir sahibi olmak daha mantıklıdır ama mağazadan bakarsak gece çekimi falan anlama yolu yok sanırım.

Arkadaş sadece kamera için istiyorsa, A35 daha olur. Hem yazılım desteği gibi özelliklerle nothing 1'den daha uzun süre kullanır.

Tecno Camon 20s Pro 5G işlemcisi güzel. Ekran güzel kamera iyi.

Hocam başka bir cihaz önerisi istemediğimi belirttim.

Kamera konusunu bir mağazadan bakması onun için daha iyi olmaz mı? Hem aradaki farklari kendi gözüyle görür.

Hocam A35'i 3 gün kadar daha önce kullandım ancak Nothing Phone 1'i hiçbir yerde bulamadım.

Arkadaş sadece kamera için istiyorsa, A35 daha olur. Hem yazılım desteği gibi özelliklerle nothing 1'den daha uzun süre kullanır.

Hocam yazılım desteği çok önemli değil zira 1 yıl civarı kullanacağım ancak kullanan varsa fikrini almak istiyorum.

Hocam kullanmadım ama 1 yıl boyunca üzmez sizi. Orta segment bir telefon olduğunu da unutmayın. Akakçe'de 256 GB, 128 GB'dan daha ucuzdu :D

Hocam aslında hep metal cihaz kullandım, şimdi 2 aydır plastik bir cihaz kullanıyorum ve o metal hissini gerçekten özledim 😅. Kimi video da Nothing Phone 1'in kamerası çok övülmüş bilemedim, herhalde A35 daha makul.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı