Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 5 Nisan 2022 #1 Herkese selamlar. Batarya sağlığım neredeyse bitti. Orijinal Samsung A50 bataryasını nereden alabilirim? Piyasadaki çoğu bataryanın orijinal olmadığını ve aralarından en iyilerinden birinin Deji olduğunu biliyorum, %100 orijinal arıyorum.
Herkese selamlar. Batarya sağlığım neredeyse bitti. Orijinal Samsung A50 bataryasını nereden alabilirim? Piyasadaki çoğu bataryanın orijinal olmadığını ve aralarından en iyilerinden birinin Deji olduğunu biliyorum, %100 orijinal arıyorum.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.772 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #2 Samsung yetkili servis ile iletişime geçtiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 5 Nisan 2022 #3 Haluk Albayrak dedi: Samsung yetkili servis ile iletişime geçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece yetkili servis mi satıyor? Çok pahalıya değişim yaparlar diye aramadım. Artı 0 Eksi
Haluk Albayrak dedi: Samsung yetkili servis ile iletişime geçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece yetkili servis mi satıyor? Çok pahalıya değişim yaparlar diye aramadım.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.772 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #4 Dümdüz dedi: Hayır, sadece yetkili servis mi satıyor? Çok pahalıya değişim yaparlar diye aramadım. Genişletmek için tıkla... Yetkili servis dışında orijinal bulabilmeniz pek mümkün değil. Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Hayır, sadece yetkili servis mi satıyor? Çok pahalıya değişim yaparlar diye aramadım. Genişletmek için tıkla... Yetkili servis dışında orijinal bulabilmeniz pek mümkün değil.