Samsung A51 Magisk kurduktan sonra çöktü

IMEI efs ya da modem üzerinden yapıldıysa gitmeyecektir ama öbür türlü gitme ihtimali yüksek. Sonucu bildirirseniz sevinirim.
Stock ROM'u attım. SİM kartını taktım başta şebeke geldi Vodafone kullanıyorum VodafoneTR yazdı birkaç saniye sonra SİM takıldı telefonu yeniden başlat dedi başlattım ve şebeke gitti. Cihaz hakkında bölümünden İMEİ bilgilerine baktığımda aynı İMEİ bilgileri, BTK sitesinden de sorguladım kayıtlı İMEİ fakat şebeke yok, nasıl çözebilirim?

Stock ROM'u attım. SIM kartını taktım başta şebeke geldi Vodafone kullanıyorum vodafonetr yazdı birkaç saniye sonra SIM takıldı telefonu yeniden başlat dedi başlattım ve şebeke gitti. Cihaz hakkında bölümünden IMEI bilgilerine baktığımda aynı IMEI bilgileri, BTK sitesinden de sorguladım kayıtlı IMEI fakat şebeke yok, nasıl çözebilirim?

Apn ayarı yapmayı deneyebilirsiniz.
Ayarlar/bağlantılar/mobil ağlar kısmını bir kurcalayın isterseniz.

İşe yarar bir şey bulamadım hocam orada. Başka yöntem var mı?
Telefon kaçak, sonradan kayıtlıysa sıkıntı. Tekrar IMEI atılması gerekebilir. İlk önce, telefon çift sim kartlı ise iki sim yerinde de deneyin. Olmassa Xposed'in device emulatoru ile yapılabilir.

Telefon kaçak, sonradan kayıtlıysa sıkıntı. Tekrar IMEI atılması gerekebilir. İlk önce, telefon çift sim kartlı ise iki sim yerinde de deneyin. Olmassa Xposed'in device emulatoru ile yapılabilir.
Çift simli evet, ikisini de denedim fakat olmadı. Xposed ile nasıl yapacağım acaba video, doküman vs. var mı?

Çift simli evet, ikisini de denedim fakat olmadı. Xposed ile nasıl yapacağım acaba video, doküman vs. var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam videodaki gibi device emulator'ü indiremedim. ExPosed Manageri indirdim fakat videdaki gibi ekran gelmiyor daha farklı bir ekran var. Güncellenmiş sanırım uygulama. Device emulator'ü indirmenin başka yolu var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı