Samsung A51 mi iPhone XR mı?

baymortal

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Size telefonla ilgili bir soru soracağım. Şimdi 2 tane seçimim var. Biri Samsung A51 diğeri iPhone XR sizce bunlardan hangisini seçmeliyim. Genellikle telefonda oyun, Instagram, YouTube, TikTok gibi uygulamalarda takılırım sizce bana hangisi daha iyi olacaktır? Birdiğer aklımda kalan soru ise şu diğelim PUBG, standoff 2 fark etmez hesabımı Apple'a geçince orada da kullanabiliyor muyum? Şu an Android kullanıyorum oyun hesaplarımı Apple'a geçirebilecek miyim?

Şuan A51'den yazıyorum. Yaklaşık 3 yıldır benimle, o beni bırakmadı...

Oyun Pubg olarak iyiydi diye hatırlıyorum diğerleri için zaten yeterli.

Merhaba arkadaşlar. Size telefonla ilgili bir soru soracağım. Şimdi 2 tane seçimim var. Biri Samsung A51 diğeri iPhone XR sizce bunlardan hangisini seçmeliyim. Genellikle telefonda oyun, Instagram, YouTube, TikTok gibi uygulamalarda takılırım sizce bana hangisi daha iyi olacaktır? Birdiğer aklımda kalan soru ise şu diğelim PUBG, standoff 2 fark etmez hesabımı Apple'a geçince orada da kullanabiliyor muyum? Şu an Android kullanıyorum oyun hesaplarımı Apple'a geçirebilecek miyim?

Normalde Samsung öneririm ama iPhone seviyorsanız yatkınsanız XR alın.

Normalde Samsung öneririm ama iPhone seviyorsanız yatkınsanız XR alın.

IPhone'ye yatkınlığın yok hatda Android cihazlara Samsung'lara daha sıcağın ama IPhone'da sıkıntı değil benim için.

Şu an A51'den yazıyorum. Yaklaşık 3 yıldır benimle, o beni bırakmadı...

Oyun PUBG olarak iyiydi diye hatırlıyorum diğerleri için zaten yeterli.

Sağ olun hocam başka kişilerde yazınca bir ortalama ile bakıp karar veririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı