Samsung A52 vs Redmi Note 12 Pro 5G

Bütçe
13000
Arkadaşlar genel olarak kamera performanslarını dxomark üzerinden inceledim ve Redmi Note 12 Pro 5g'nin ev içi kamera performansı A34'den yüksek ediyor, dolayısıyla her ne kadar su geçirmez bir telefon almak istiyor olsam da bunu alacağım sanırım.

Fakat A34'ün de görüntü stabilizasyonu daha iyi, kararsız kaldım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar genel olarak kamera performanslarını dxomark üzerinden inceledim ve Redmi Note 12 Pro 5g'nin ev içi kamera performansı A34'den yüksek ediyor, dolayısıyla her ne kadar su geçirmez bir telefon almak istiyor olsam da bunu alacağım sanırım.

İkiside S20FE'nin yanına yanaşamaz.

Stabilizasyon nedir bilmiyorum ama 12 pro 5g'nin kamerasının genel olarak daha iyi olduğunu biliyorum. Şansa arkadaşta şehir dışına çıkmış fotoğraflarıda atamıyorum.

Stabilizasyon nedir bilmiyorum ama 12 Pro 5G'nin kamerasının genel olarak daha iyi olduğunu biliyorum. Şansa arkadaşta şehir dışına çıkmış fotoğrafları da atamıyorum.
Fotoğraf konusunda 12 Pro 5G, A34'ten daha iyi. YouTube'da bazı videolarda bahsediliyor.
12 Pro 5G, A34'ten daha iyi cihaz. Hemde çok daha şık. A34 takoz gibi, çok itici.
Yeni sürüm MIUI'nin de gayet stabil ve hızlı olduğunu söylemişti yorumcular.
Bende Xiaomi 12 de MIUI ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım, gayet de seri.
Esas sorun cihazın 12 Pro 5G'nin Xiaomi Türkiye garantisi ile ülkemizde satılmaması. Ayrıca Türkiye garantili olsaydı fiyat çok farkederdi.

@Deniz_atç OIS başarısından bahsediyor.
A34'ün stabilizasyonda daha önde olduğu doğru, aynı videoda vardı. Ama izledin mi orasını bilemeyeceğim.
Dediğim gibi orasını bilmiyorum ama 12 pro 5g'nin daha başarılı olduğunu biliyorum.

İkiside S20FE'nin yanına yanaşamaz.
Ama 12 MP de çok düşük değil mi? Bir de insanlar şarjının 4 saatte bittiğini söylüyor, endişem asıl orada.

Stabilizasyon nedir bilmiyorum ama 12 pro 5g'nin kamerasının genel olarak daha iyi olduğunu biliyorum. Şansa arkadaşta şehir dışına çıkmış fotoğraflarıda atamıyorum.
Stabilizasyon dediğim telefon hareket ederken görüntünün sabit kalması.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı