Samsung A52 vs Redmi Note 12 Pro 5G

Bütçe
13000
Bir de farkına vardım ki A34 aynı zamanda IPX7 seviye su geçirmez fakat Pro 5G IPX3 ve bu beni biraz korkutuyor, fakat yine de seçerken yüksek ihtimalle ilk etkenim kamera.
Yani bana kalırsa da çok önemli bir durum değil. Kameraları ise birbirini tamamen geçemiyor. S20 FE ise ikisini de katlıyor.
Kamera önemli ise S20 FE bakin.

Yani bana kalırsa da çok önemli bir durum değil. Kameraları ise birbirini tamamen geçemiyor. S20 FE ise ikisini de katlıyor.
Kamera önemli ise S20 FE bakin.
Ama örneğin dışarıda uzun saatler boyunca video çekmeyi isteyeceğim, ve daha uzun video çekebilmek kamera kalitesinden alacaksa sanırım buna razı olmak zorundayım.

Bir de A34'ün ısınma problemi olduğunu duydum onu da araştırıyorum şuan, bilginiz var mı?

Ama örneğin dışarıda uzun saatler boyunca video çekmeyi isteyeceğim ve daha uzun video çekebilmek kamera kalitesinden alacaksa sanırım buna razı olmak zorundayım.
Orası size kalmış korkarım. Dediginiz doğru. Ya da 30k bütçesine çıkacaksınız.
Bir de A34'ün ısınma problemi olduğunu duydum onu da araştırıyorum şu an, bilginiz var mı?
Hiç duymadım. Forumda A34 kullanan birkaç kullanıcı bulunuyor. Açtığı konulari bulup arama kısmından bulup sorabilirsiniz.
Deneyim yazan birkaç arkadaş da gördüm.

Orası size kalmış korkarım. Dediginiz doğru. Ya da 30k bütçesine çıkacaksınız.

Hiç duymadım. Forumda A34 kullanan birkaç kullanıcı bulunuyor. Açtığı konulari bulup arama kısmından bulup sorabilirsiniz.
Deneyim yazan birkaç arkadaş da gördüm.
Foruma çok aşina değilim fakat anladığım kadarıyla ben henüz özel mesaj atamıyorum, eski bir konuya mesaj atmam sorun olur mu? Ya da insanları direkt bu konuya etiketleyip mi sormalıyım?

Foruma çok aşina değilim fakat anladığım kadarıyla ben henüz özel mesaj atamıyorum, eski bir konuya mesaj atmam sorun olur mu? Ya da insanları direkt bu konuya etiketleyip mi sormalıyım?
Bunlar da uyarı sebebi sayılabiliyor korkarım.
Bir tek şu arkadaş geldi aklıma.

@Deniz_atç İşte sizler yüzünden telefon alacak kişilerin kafası karışıyor. Lütfen bırakın bilgili arkadaşlar yanıtlarını versinler. Redmi Note 12 Pro 5G alınmaz. Samsung'un güncelleme ömrü avantajı da var. O önerdiğiniz Redmi emin olun 1-2 güncelleme alır onun dışında 1 yıl filanda güvenlik güncelleştirmeleri o kadar. Emin olun A34 5G'i bizzat denedim kamerası serisine göre iyi sayılır. Böyle bir cihazı alacak kişi zaten amiral gemisi kamera bekliyorsa güncelleme desteği biten S20FE alır.

Anladığım kadarıyla beklentiniz daha çok kamera ve akıcılık tarafında.A34 akıcı çalışır ama S20 FE'nin kamera performansını asla yakalayamaz.Ben Redmi'ye kamera için para vermezdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı