Üçünün arasında sadece ekran boyutu ile işlemci farkı var oda pişman edecek kadar değil ufak bir fark. Bence hayırlı olsun güle güle kullanın kullanmaya devam edin derim.Arkaşlar 1 hafta önce MediaMarkt'tan 16.500 TL fiyatı ile Samsung A54 256 GB aldım yanında Buds 2 de verdiler bunu çevreme söyleyince hepsi bana Realme GT 2 alsaydın veya POCO F5 alsaydın dediler. Sizce haklılar mı?
16.5 verilmişken S21 FE ve GT 2 de tercih edilebilirdi, orta sınıf bir cihaz için fiyatı pahalı.
O bütçeye mantıksız.Arkaşlar 1 hafta önce MediaMarkt'tan 16.500 TL fiyatı ile Samsung A54 256 GB aldım yanında Buds 2 de verdiler bunu çevreme söyleyince hepsi bana Realme GT 2 alsaydın veya POCO F5 alsaydın dediler. Sizce haklılar mı?
54 bir sene sonra çıktı işlemcisi bir tık daha iyi başka pek fark yok.A53 var, hiç memmun değilim. Aralarında ne derece fark var emin değilim de.
O bütçeye mantıksız.
GT2'nin ana kamera sensörü A54 ile aynı. Ama selfie kameraya girersek A54 kazanıyor.F5 islemcisi çok iyi kamerası çok kötü. GT2 bilmiyorum.
Üçünün arasında sadece ekran boyutu ile işlemci farkı var oda pişman edecek kadar değil ufak bir fark. Bence hayırlı olsun güle güle kullanın kullanmaya devam edin derim.
Honor 90/Poco F5.Ne önerirdiniz bu bütceye?
İşlemcisi daha iyiyse A53'teki yavaşlık sorunu çözülmüştür öyleyse. Ama kamera stabilizasyonu kötü bayağı, yarım saat odaklamıyor ve akşam çekimi yapması için heykel gibi durmak gerekiyor. Daha güçlü işlemci buna etki eder mi?54 bir sene sonra çıktı işlemcisi bir tık daha iyi başka pek fark yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.