Samsung A54 iyi mi?

Arkaşlar 1 hafta önce MediaMarkt'tan 16.500 TL fiyatı ile Samsung A54 256 GB aldım yanında Buds 2 de verdiler bunu çevreme söyleyince hepsi bana Realme GT 2 alsaydın veya POCO F5 alsaydın dediler. Sizce haklılar mı?
Kısmen haklılar, üçü arasında f5 tokatlar ama bu sefer buds 2 alamayabilirdiniz. Kendi tercihlerime göre de gt2 yerine a54 tercih ederdim ben.
 
İşlemcisi daha iyiyse A53'teki yavaşlık sorunu çözülmüştür öyleyse. Ama kamera stabilizasyonu kötü bayağı, yarım saat odaklamıyor ve akşam çekimi yapması için heykel gibi durmak gerekiyor. Daha güçlü işlemci buna etki eder mi?
Aman aman bir fark yok hocam. Nesil farkından dolayı olan ufak bir iyileşme aynısının cilalanmış hali denebilir. Pek fark olmayacaktır.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı