Samsung A54 vs S21FE

Foruma epey linkleri atmamalı mıyım? Varsa bu şekilde kullanışlı karşılaştırma yapan site önerebilirsiniz.
Ben hep Epey kullandım. Hatalı olan şeyler zaten ufak tefek özellikler oluyor. Örneğin piksel yoğunluğu batarya teknolojisi sar değeri gibi. Telefonu aldırmayacak şeyler olmuyor genelde. Hiç büyük bir hatayla karşılaşmadım.

Diğer sitelerde de aşağı yukarı zaten bu hatalardan olabiliyor. Size kalmış.

Telefonda oyun oynamıyorum. Günlük kullanım ve fotoğraf çekmek için kullanacağım. S21 FE ve A54 arasında bir tık kamera farkı olduğunu biliyorum fakat S21 FE bütçemi biraz aşıyor. Zorlasam verebilirim fakat ön kameraları aynı ve sırf arka kamerası az buz daha iyi diye bütçemi aşsam mı emin olamıyorum.
Ayrıca depolama alanı da benim için önemli. A54 256 GB'lık versiyonu 14.600 TL'ye buldum fakat S21FE'nin 256 GB'lık versiyonu 20 bin TL'ye dayanmış. 128 GB ise 17 bin TL.
Aralarında çok da büyük bir fark yoksa A54 düşünüyorum. İki telefonu da bilen varsa yorumlarını bekliyorum.
Ayrıca bu iki telefonun da RTE'nin dediği vergisiz telefonlardan olmayacağı kesin değil mi?

A54 mantıklı olur.

Zorlaman gerekecekse depolama 256 GB uzun ömür açısından önemli. A54 daha uygun seçim gibi görünüyor genel tercih olarak S21 FE önerirdim ama sizin durumunuzda sanki A54 daha iyi duruyor.

Telefonda oyun oynamıyorum. Günlük kullanım ve fotoğraf çekmek için kullanacağım. S21 FE ve A54 arasında bir tık kamera farkı olduğunu biliyorum fakat S21 FE bütçemi biraz aşıyor. Zorlasam verebilirim fakat ön kameraları aynı ve sırf arka kamerası az buz daha iyi diye bütçemi aşsam mı emin olamıyorum.
Ayrıca depolama alanı da benim için önemli. A54 256 GB'lık versiyonu 14.600 TL'ye buldum fakat S21FE'nin 256 GB'lık versiyonu 20 bin TL'ye dayanmış. 128 GB ise 17 bin TL.
Aralarında çok da büyük bir fark yoksa A54 düşünüyorum. İki telefonu da bilen varsa yorumlarını bekliyorum.
Ayrıca bu iki telefonun da RTE'nin dediği vergisiz telefonlardan olmayacağı kesin değil mi?
A54'ün bataryası iyidir. S21FE'nin performansı. Tavsiyem S21FE al geç.

Realme GT 2'ye de bak. Kamera performansında S21 FE 4K 60 FPS çekiyor A54 çekemiyor diye biliyorum. İşlemcisi de daha iyi. Realme GT 2 ise hem işlemci hem kamerada iyi. Isınıyor diyorlardı sadece ama oyun oynamıyormuşsun sıkıntı çıkarmayabilir.

A54 ile S21 FE yanyana karşılaştırma fırsatım oldu. Ekranın parlaklığı konusunda bana A54 daha parlak ve canlı geldi enterasan bir şekilde. Belki teşhir ürünü olan S21FE ekran parlaklığı kısılmışta olabilir bilemiyorum ama bariz A54 daha parlak ve canlı renk veriyordu. Ayrıca A54 batarya süresi ciddi şekilde daha iyi.
A54'de beğenmediğim kısım kasası oldu, sanki ekran içeri gömüş gibi bir tarzı var. Parmağını ekrandan kaydırırken kenarlardaki bariyere takılıyor. Neden bunu kabarık yapmamışlarki sanki. Özellik bakımından tabiki S21FE bir çok alanda daha önde. Kamera, ekran kalitesi, performans olarak.
A54 ise batarya süresi, güncelleme alma süresi, kapasite olarak önde. İlla birkaç şey daha vardırda derinlemesine bir araştırmam olmadı. Yoğun telefon kullanan birisiysen S21FE alırsan powerbank şart gözüküyor. A54 günü rahat çıkartır gibi çünkü cihazın sot 10 saatti bir youtubede test videosunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı