- Katılım
- 5 Mart 2014
- Mesajlar
- 2.369
- Makaleler
- 3
- Çözümler
- 3
Hocam bireyselllerin kaç saat aldığına bakmayın, bu işte tek referans unsur ekran süreleri testleridir. Tabi oda standart şartlarda yapılmışsa tabi. Bireysellerin aldıkları süre çok değişken, çünkü kullanım tarzları farklı. Az kullanan var, çok kullanan var, zorlayan var, ortalama zorlayan var vs.9 saat? 4500MAH batarya ve o işlemci ile mi?
Bütün uyg derin uyku modunda tam verimli güç tasarrufu ayar çektiğimde bile 6 saate zor yaklaşıyor.
Dalga mı geçiyorsun?
Standart 5-6 saat ekran süresi var S21FE nin. Özellik bakımından A54'ü tokatlar, buna kimse itiraz edemez. Batarya süresi bakımındanda A54 açık ara tokatlar.
5-6 saat ekran süresi bana yeter mi kesitiremediğimden direk S21FE diyemiyorum. Çünkü ortalama telefon kullanma süremi mevcut telefondan göremiyorum. Bazen az bazen çok. Lakin S21FE için 5 kişinin 3ü bataryasından şikayetçi, açtığım konudadan görürsünüz. Yok ben arada sosyal medya bakarım, telefonu çok kullanmam, lazım oldukça ellerim diyorsanız S21FE tercih edilebilir. Yok benim önemli derecede bir foto tutkum yok, oyun oynama merakım yok. Fotoğraf, batarya süresi, ekran kalitesi, performans hepside ortalamanın birkaç tık üzeri olsun yeterli derseniz A54.
Dengeli bir telefon piyasada yok, belli başlı özelliklere abanılmış, belli başlı yerlerden kısılmış hep. Buda dengeli telefon arayanları mağdur ediyor. Mesala GT2, performans olarak A54den çok iyi. Diğer özellikleri bakımındanda pek aşağı kalır yanı yok. Lakin 2 yıl adroid güncelleme hakkı kaldı. 15'den sonrasını almayacak gözüküyor. A54 17'den sonrasnı almayacak gözüküyor.
Yine Reelme bir Samsung kalitesine göre nerede kalır muallak.
Son düzenleme: