Samsung A55 alınır mı?

Sizin için batarya önemliyse A55 tercih edebilirsiniz fakat ortalama 7 saat ekran süresi bana yeter diyorsanız S23 FE için aradaki fiyat farkına değecektir.

Benim cihazım da tam olarak böyle hocam. Ama zaten şirket telefonum/2. cihazım olduğu için çok da fark etmiyorum bile açıkçası. Kılıf ile de kullanınca unutuyor insan. Kılıfsız iyi hissettirmiyor ama haklısınız. Tek cihazım bu olsa takılırdım ve hoşuma gitmezdi.

A55 gayet mantıklı bir seçenek bence. Ama S23 FE de S serisi sonuçta. İyice bir düşünün ama ne alırsanız alın içinize sineni alın.

Normalde Samsung orta segment işlemcileri pek iyi bulmam ancak Exynos 1480; AMD işbirliği ile üretilmiş verimli bir yonga. Batarya beklentiniz varsa geçilebilir ki takas desteği ile daha makul fiyatlara da indiği için mantıklı buluyorum. Gidip sıfır indirimsiz haline 20K verecek olsanız o zaman tartışılabilirdi. Ancak şu durumda alınabilir.

Eğer o farkı veremiyorsanız A55 o paraya gayet güzel. Verebiliyorsanız bence 23 FE almaya değer. Aradaki fark kesinlikle az değil ve S serisinin getirdiği farklılıklar da illaki olur. Örneğin basit ve belki de anlamsız bir fark ama S serilerinin şarj portu usb 3.0 gelir A'larda 2.0. Yine pek anlamlı değil ama Super amoled olur A'da S'de dynamic amoled. Vs vs. bir sürü ince fark olur. Örneğin yapay zeka özelliklerini hala gelmedi ama S23 FE'nin alacağı söyleniyor. Samsung dex'iniz olur mesela. Kablosuz şarjı kesinlikle A'ya koymuyor samsung S'te ters şarj dahil var. Böyle böyle bir sürü fark oluyor ki temel işlemci, kamera, ekran farkını geçtim.

Ama kesinlikle pil beklentisine girmeyin. Hatta son birkaç gündür ben de çok memnun değilim. Bir günü çıkarıyor az çok ama sanki eskiden daha iyiydi. 6.1 ile değişir belki bakacağız.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kıymetli yorumlarınız için. Biraz daha araştırıp kararımı vereceğim eksik olmayın gerçekten.
 

Geri
Yukarı