Samsung A56 5G alınır mı?

0_0emre

Hectopat
Daha fazla  
Telefonla aşırı oyun oynayan biriyim hep Redmi kullandım. Optimizasyonu olsun, güncelleme geldikce berbatlaşması olsun Xiaomi markasından soğudum. 6 yıl güncelleme desteği vesaire çok önemli değil açıkçası. iPhone 11 buldum geçmeyi düşündüm ama 15 14'e daha iyi Android telefonlar olduğu için vazgeçtim. Optimizasyon olarak Samsung'un başarılı olduğunu düşünüyorum. Sizce alınır mı? A serisi alımmaz vesaire diyenler oluyor ama S serisine verecek gücüm yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, kendim kullanıyorum gayet memnunum.
Kamera çıkıntısı keşke önceki seriler gibi devam etseymiş değişiklikleri çok sevmediğm için bana güzel geliyordu herhangi bir kasma falan yaşadınızmı arayüzü akıcımı

25 bin TL bandına düşerse S24 FE alınabilir, onun haricinde 18.750 TL'ye Honor 400 alınabilir.
Honor fiyatına buldum bende 56yı 24fe bütçemi aşırı aşar ki 20 bile aşırı zorlayıcı eğer ikinci el de aradığım fiyata bulamazsam büyük ihtimalle a36 5g düşücem yada belkde 16

Kamera çıkıntısı keşke önceki seriler gibi devam etseymiş değişiklikleri çok sevmediğm için bana güzel geliyordu herhangi bir kasma falan yaşadınızmı arayüzü akıcımı

Honor fiyatına buldum bende 56yı 24fe bütçemi aşırı aşar ki 20 bile aşırı zorlayıcı eğer ikinci el de aradığım fiyata bulamazsam büyük ihtimalle a36 5g düşücem yada belkde 16
Honor fiyatına bulduysan alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı