Samsung A71 vs. Xiaomi Note 9 Pro

M51'i bilmiyordum bu bayağı bayağı A71'den daha iyi ya fiyatı nasıl daha ucuz anlamadım :D

Hocam A71 One UI kullanması (M51'in aksine) ve söylenilenlere göre Android 13 alacak olması onu daha güzel yapıyor bazı kullanıcılar için. Kişisel bir şey yani.
Evet tam da sizin mesajınıza alıntı yapacaktım artık benim için de kamera daha önemli sadece M51'deki 7000'lik devasa batarya olması bir anlık arada bıraktı beni ama zaten telefonu/bataryayı fazla yoracak bir oyun oynamadığım için sırf batarya için de karar değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Biraz da incelemelerine bakayım net karar vereyim bana düşündüklerimden daha da iyi modelleri önerdiğiniz için çok teşekkür ederim :)

Hocam M51'in en büyük sorunu çok ağır ve kaba olmasıdır. Cepte taşırken sıkıntı çıkarabiliyor bu ağırlıktaki cihazlar.
 
Samsung'un son güncellemesinden epey şikayet eden olmuş. Abim de M51 kullanıyor. Youtube uygulamasında sorun vardı düzeltemedik ve telefonu sıfırlamış kendisi. Başka şikayetler de okuyorum. Kimisi sorun yok diyor ama genel olarak son güncellemeyle problem yaşayan var gibi görünüyor.

Ancak yazıldığı gibi batarya önemliyse M51 iyi duruyor. Bunun dışında yeni gelecek telefonlar için ne olur bilemem.

Lakin Xiaomi kullanıyorum ama Note 9 Pro almazdım. Bir kere kamera dizaynını sevemedim ve tozlanma mevzusu biraz soğuttu beni o seriden. Ayrıca geçen senenin telefonu olması da biraz etken olur.
 
Haklısınız AMOLED daha da iyi ama bir telefonu satın almak için yeterli bir sebep değil.
Yeterince yeterli bir sebep AMOLED ekran maalesef. AMOLED kullanan farkı hisseder, kullanıcı tercihi artık.
 
Yeterince yeterli bir sebep AMOLED ekran maalesef. AMOLED kullanan farkı hisseder, kullanıcı tercihi artık.

AMOLED ekranlı telefon da kullandım. Şu an kullandığım telefon IPS LCD ekranlı bir telefon. Çok fazla fark hissetmedim. Yan yana koyunca tabii ki fark var ama düşük segmente sırf AMOLED diye AMOLED ekran koyup sapsarı ekran kullanmaktansa IPS LCD ekrana sahip telefon kullanmayı yeğlerim. Kullanıcı tercihi artık. Realme 7 ile M31s benzer fiyattalar, sırf AMOLED ekran olduğundan dolayı Exynos 9611 alacaksanız yorum yapamam😀.
 

Geri
Yukarı