Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Benim bilgisayarım donuyor. Ama öyle böyle değil. Donunca neye basarsan bas ne yaparsan yap düzelmiyor. Kapatıp açmaya çalışıncada Windows boot ekranında takılıyor. Bütün driverlarım güncel, Bios' um güncel, kurduğum bütün uygulamalar güncel. Windows 8.1 için olan bütün Updateları eksiksiz yaptım. Fakat hiçbir şekilde bu donmayı düzeltemedim. Son çare olarak HD Tune programını zar zor kurdum. Bad Sector taraması yaptım. 15-20 kare Bad Sector gördüm. Low Level Format atıp. Bad Sectorleri gizlemeyi düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz?
Bu arada notebook kullanıyorum. Markası Samsung Atıv Book 4
Yazım yanlışım olabilir. Telefondan giriyorum malum bilgisayar donmadan duramıyor. Ceza vermezseniz sevinirim.
@Recep Baltaş yardım ederseniz sevinirim. Sırf bu sorun yüzünden Laptobu pencereden aşağıya atasım var.
Konu silinebilir. Laptobun hard diskinin kafası çatır çutur ses çıkarıyor. Yazılımsal sorun olmadığı kesinleşti. Bilgisayar tamir olunca ilk işim satıp, üzerine para koyup masaüstü almak olacaktır.
Bu arada notebook kullanıyorum. Markası Samsung Atıv Book 4
Yazım yanlışım olabilir. Telefondan giriyorum malum bilgisayar donmadan duramıyor. Ceza vermezseniz sevinirim.
@Recep Baltaş yardım ederseniz sevinirim. Sırf bu sorun yüzünden Laptobu pencereden aşağıya atasım var.
Konu silinebilir. Laptobun hard diskinin kafası çatır çutur ses çıkarıyor. Yazılımsal sorun olmadığı kesinleşti. Bilgisayar tamir olunca ilk işim satıp, üzerine para koyup masaüstü almak olacaktır.
Son düzenleyen: Moderatör: