Samsung Buds 2 Pro nasıldır?

jabra elite 75t kullandım. Kronik sağ kulaklık gitti. Jabra bas ve tiz konusunda muhteşem performansı olan bir üründü. Yerini doldurdu diyebilirim. Sadece jabraya göre çok fazla özellik ve bunların getirdiği dezavantajlar var. konu içinde aktarmıştım. Ekstra özellikler kapalı iken (aktif gürültü önleme yada ortam sesi gibi) oldukça yeterli bir ses performansı var. Bu özellikleri açınca ses dijitalleşiyor diye belirtmiştim daha öncede

jabra elite 75t kullandım. Kronik sağ kulaklık gitti. Jabra bas ve tiz konusunda muhteşem performansı olan bir üründü. Yerini doldurdu diyebilirim. Sadece jabraya göre çok fazla özellik ve bunların getirdiği dezavantajlar var. konu içinde aktarmıştım. Ekstra özellikler kapalı iken (aktif gürültü önleme yada ortam sesi gibi) oldukça yeterli bir ses performansı var. Bu özellikleri açınca ses dijitalleşiyor diye belirtmiştim daha öncede
Earfun free pro 3 aldım yurt dışından bakalım Çin'den gelsin artık yine de yorum için teşekkürler 🔥

Ben 2 gün önce aldım sebebini bilmediğim bir şekilde çakma kulaklıklar gibi ses kesilmesi yaşıyorum bunu 3 farklı telefon bilgisayar ve TV'de test ettim 5 6 dakikada bir ya da iki sefer ses kesilmesi oluyor.

6 aydır kullanıyorum. Bir kere cızırtı nedeniyle servise göndermeyi planladım ama ortadan kayboldu.
Çok memnunum cihazdan.

Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmak isterim.

Ben 2 gün önce aldım sebebini bilmediğim bir şekilde çakma kulaklıklar gibi ses kesilmesi yaşıyorum bunu 3 farklı telefon bilgisayar ve TV'de test ettim 5 6 dakikada bir ya da iki sefer ses kesilmesi oluyor.
Windows bilgisayarlarda bağlantı sorunu var. Direkt bağlamaya çalıştığınızda kesiliyor. Önce telefona bağlayıp sonrasında bilgisayara bağlayın. Kolay kolay kesinti yaşanmıyor.

Tam hatırlamıyorum ama ya kulaklık 2 cihaza bağlıyken ve her 2 cihazda medya açıkken yada telefon 2 ayrı kulaklığa bağlıyken yapıyordu. Yani bunu hatırlatma için yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı