Samsung Buds 2 Pro nasıldır?

Buds 2 ile Buds 2 Pro arasında ter ve suya karşı dayanıklılık farkı vardı diye biliyorum. Kulaklıkları takıp kan ter içerisinde koşmayacaksanız eğer ve fark bununla sınırlıysa Buds 2 alabilirsiniz. Kendim Buds 2 kullanıyorum, son derece memnunum.

anc özelliği nasıl hocam düzgün çalışıyor mu?
ANC özelliği gayet güzel çalışıyor. Arkada hiç müzik oynatmazsanız kısık da olsa geliyor fakat arkada yüzde 25, yüzde 30 civarlarında müzik açtığınızda dışarıdan hiç bir ses alamıyorsunuz. Telefon görüşmelerinde de mikrofonunun ANC'si gayet güzel çalışıyor metroda ve sokakta telefonla konuşmama rağmen kulaklığın tekini çıkartana kadar insanlar evdeyim sanıyor. (Tekini çıkarınca ANC kapanıyor normal olarak.)

Buds 2 ile Buds 2 Pro arasında ter ve suya karşı dayanıklılık farkı vardı diye biliyorum. Kulaklıkları takıp kan ter içerisinde koşmayacaksanız eğer ve fark bununla sınırlıysa Buds 2 alabilirsiniz. Kendim Buds 2 kullanıyorum, son derece memnunum.
ANC, mikrofon, IPX sertifika, 360 ses gibi gibi bir sürü fark var.

Bende buds 2 pro alacağım sanırım. Ama nedense siyah renk olanı diğerlerinden 600 TL civarı daha pahalı piyasada. Bu farkın sebebi ne sizce?
Ben teknsadan aldım. Hatta 3 renk arka arkaya takılıydı ve aynı fiyattı. Tşkk..

Belli bir süre kafanız aşağıya doğru sabit kaldığınızda, uyarı veriyor, boyun esnetme yapman gerek diye. Zaten ilk baştada kalibre ediyorsunuz boyun pozisyonunu

Ortam sesindeki durum farklı. Dışarıdaki sesi mikrofon yardımıyla alıp verdiği için gelen dijital ses ortam sesinin verilmesine bağlı. Ortam sesi kapalıyken aynı dijitalleşme bence doğru değil. Ortam sesinde zaten siz istiyorsunuz dışarıdaki sesi bana ver diye. Ama ANC'de dış ses istemiyorsunuz. Niye dijitalleşiyor. Yine elektronik bir ses kesmemi var acaba.

@Aduzunlu @berat3636 @Forum Clerk
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bas-Tiz ve altyapı için çok iyi 2 test parçası bence

Son düzenleme:
Xiaomi marka telefon kullanıyorum ve piyasaya baktığımda 3500 bandında en iyi kulaklık buds 2 pro gibi kullan kişiler bu forumda toplandığı için bir sorayım dedim yardımcı olacak herkes teşekkürler 🔥

Xiaomi marka telefon kullanıyorum ve piyasaya baktığımda 3500 bandında en iyi kulaklık buds 2 pro gibi kullan kişiler bu forumda toplandığı için bir sorayım dedim yardımcı olacak herkes teşekkürler 🔥
Samsung A73 ile kullanıyorum. Gayet memnunum. Uygulamasını indirdiğinde eğer bütün özellikleri aktif görebiliyorsan aynı performansla kullanabilirisin diye düşünüyorum. Uygulama içi ekran görüntülerinide yukarıda paylaşmıştım.

Samsung A73 ile kullanıyorum. Gayet memnunum. Uygulamasını indirdiğinde eğer bütün özellikleri aktif görebiliyorsan aynı performansla kullanabilirisin diye düşünüyorum. Uygulama içi ekran görüntülerinide yukarıda paylaşmıştım.
Buds 2 pro için çoğu yorum negatifte olabiliyor hocam başka kulaklık deneyiminiz oldu mu hiç

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı