Samsung buds hangi modelini almalıyım?

Tengola

Centipat
Katılım
8 Mayıs 2022
Mesajlar
80
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Samsung buds kullanıyordum 3 gün önce sol tarafını kaybettim ve kullanmıyorum. GPS özelliği de yok sadece eğer bağlıysanız bip sesi çıkartarak bulma özelliği var. Şimdi satmayı düşünüyorum ama sağ taraftaki kulak süngeri de neredeyse kopmak üzere kutuda çizik dolu. Sıfırı 400 TL civarların sol tane fiyatına baktım internette 2. el 110 TL civarlarında. Kutu ve sol 200-250 civarlarına satmayı düşünüyorum sonra Buds 2'ya da buds Pro var aklımda GPS ve suya dayanıklılık özellikleri olsun yeter olsun. Kulaklıkla fazla konuşmuyorum genellikle konuşurken kapatıyorum ses kalitesi fark etmez yine de ana 2 özellik olsun yeter siz hangi kulaklığı önerirsiniz? telefonumda Samsung a31.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buds 2 Kullanıyorum gayet memnunum, kulaklık ile duşa girdim herhangi bir ses kaybı olmadı veyahut teknik arzaklık ile karşılaşmadım. Eğer bütçeniz yeterli ise bir üst sürümü olan Buds Pro'yu tercih etmenizi öneririm, son teknoloji her zaman donanım olarak iyi olmasa da yazılım olarak daha fazla güncelleme alacaktır diye düşünüyorum.
 
Buds 2 kullanıyorum gayet memnunum, kulaklık ile duşa girdim herhangi bir ses kaybı olmadı veyahut teknik arzaklık ile karşılaşmadım. Eğer bütçeniz yeterli ise bir üst sürümü olan buds Pro'yu tercih etmenizi öneririm, son teknoloji her zaman donanım olarak iyi olmasa da yazılım olarak daha fazla güncelleme alacaktır diye düşünüyorum.

Peki bir şey sorabilir miyim kulaklığın tekini kaybedince son gorüldüğü yeri ya da program üzerinden kulaklığımı bul deyince GPS üzerinden haritada yerini gösteriyor mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı