Samsung C24F396 vs Samsung LC24F390FHMXUF

Yer
İzmir
Arkadaşlar başlıkta yazdığım iki monitör özellik olarak aynılar. Ama aralarındaki fark ayak kısımlarının tasarımı. Linklerini ekledim. Sizce ayağı üçgen olan mı daha iyi yoksa yuvarlak olan mı? Şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
SAMSUNG CF396 İle CF390 arasında sadece ayak, üretim yılı ve fiyat farkı vardır. Bence CF396 yı alın. Sonuçta daha yeni üretilmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Samsung 24" CF396 FHD 60-72Hz FreeSync HDMI VA kavisli Gaming monitör bende bu monitörü aldım kargoda sizce iyi mi G2 sistemde görüntüyü iyi alır mıyım almakla hatamı ettim bana da bilgililerimiz yazabilir mi?
Samsung 24" CF396 FHD 60-72Hz FreeSync HDMI VA kavisli Gaming monitör bende bu monitörü aldım kargoda sizce iyi mi G2 sistemde görüntüyü iyi alır mıyım almakla hatamı ettim bana da bilgililerimiz yazabilir mi?
özellikleri bunlar
Screenshot_20200522-135431_Chrome.jpg
Screenshot_20200522-135439_Chrome.jpg

Özellikleri bunlar.
Eki Görüntüle 570288Eki Görüntüle 570289

Nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum ben gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Fakat şu an alacak olsam 144 Hz alırım. Keşke 72 Hz almasaydım demiyor değilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı