Samsung C7 ekran kapanması

rtpc

Decapat
Katılım
10 Aralık 2019
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonum Galaxy C7. Ekranım kapanıyor. Tüm her şeyi çalışıyor. İnternetten baktığımda Ses açma+kapama tuşu + Home tuşu + Kilit tuşuna basınca telefon yeniden başlatıyor. Bunu denedim oldu fakat tekrar ekranı kapatınca aynı şeyi başa alıyorum. Anlayacağınız ekran bozuk değil ama neyin bozuk olduğunu anlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu denedim. Çalışıyor fakat tekrar kilit tuşuna basıp ekranı kapatınca aynısı oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung yazısı falan geliyor mu?
Videodaki şeyi yapıyorum geliyor evet. Tekrar açılıyor telefon. Hiçbir sıkıntı yok gibi. Ama kilit tuşuna basınca tekrar aynı şekile dönüyor. Birde home tuşu ve ya kilit tuşuna basınca 1sn beyaz ekran yanıp sönüyor. Belki de 0.5 sn.
 
Videodaki şeyi yapıyorum geliyor evet. Tekrar açılıyor telefon. Hiçbir sıkıntı yok gibi. Ama kilit tuşuna basınca tekrar aynı şekile dönüyor. Bir de Home tuşu veya kilit tuşuna basınca 1sn beyaz ekran yanıp sönüyor. Belki de 0.5 sn.

Yazılımsal sorun olabilir.
Custom ROM'ya da stok ROM kurabiliriz.
 
Telefonunuzun şarj başlığını çıkartın USB ucunu PC'ye normal ucunu telefona takın cihazınızın Power tuşuna basılı tutun ekran gelince bilgisayardan telefonunuza bakın belge ve videolarınızı alın.
Odin3 ve Android imgsini telefonunuza atın.
Ardından ortaua ses açmaya ve açma tuşuna uzun süre basın gelen ekranda bilgisayarınıza gene bağlayın ve attığınız Odin 3'ü açın.
Odin'den aps yi seçin ve attığınız Android imgsini seçin ve start deyin.
Odin'de Pass! Yazısını gördüğünüzde cihaz gene açılır ve temiz bir Android'iniz olur daha önce yedeklediğiniz verileri aktarın ve uygulamalarınızı geri yükleyin.
 
Sanırım telefonun yazılımında sıkıntı yok. Telefonun ekran bağlantı kablosunda olabilir. Ekranda sıkıntı yok. Çünkü ekrana bastırdım bir kere telefon açıldı. Bir yerde temassızlık var.
 

Geri
Yukarı