Çözüldü Samsung C7000 telefona root nasıl atılır?

• Konuyu başlatan KennDa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 1.573
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KennDa

Femtopat
Kendim atmayı denedim ancak, telefon sürekli açılıp kapanıyor ve Samsung yazısında kalıyor, haliyle stock roma geri dönmek zorunda kalıyorum. Yardımcı olacak var mı?

Çözüm
Tamam hocam herseyi yaptim ama root yok hala
Evet biliyorum şimdi yapacağımız işlemle görünecek merak etme, şimdi magisk apk'yı kur ve aç, açtıktan sonra karşına ek kurulum gerekli diye birşey çıkacak, onayla de, telefon kapanıp, açılacak ve root atılmış olacak. Bu kadar hocam.
Cok sagolun hocam
Sen sağol..

Öncelikle cihaz kurulumunu yaptıysan ayarlara gir.
En aşağıda telefon hakkında bölüme gir ve yazılım bilgilerine gir.
Yapım numarasına 5 kere bas, geliştirici seçenekleri açılsın.
Daha sonra ayarlara tekrar gir ve en aşağıda geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama'yı ve oem kilidini aktif hale getir.
Oem kilidi yoksa mühim değil.

Sen sağol..

Öncelikle cihaz kurulumunu yaptıysan ayarlara gir.
En aşağıda telefon hakkında bölüme gir ve yazılım bilgilerine gir.
Yapım numarasına 5 kere bas, geliştirici seçenekleri açılsın.
Daha sonra ayarlara tekrar gir ve en aşağıda geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama'yı ve oem kilidini aktif hale getir.
Oem kilidi yoksa mühim değil.
Tamam oldu hepsi

Tamam oldu hepsi
Şimdi küçük bir hatırlatma yapacağım, ona göre işlemlere başlayalım.

Bu telefona root attıktan sonra cihazda google play hesabı açıkken telefonu kapatırsan, birdaha açamazsın o yüzden telefonu her kapatıp ve açmak istediğinde google hesaplarının hepsini kaldır yoksa tekrardan stock rom atmak ve bu işlemleri tekrarlamak zorunda kalırsın.

Veya google play store harici başka bir mağaza kullanacaksın, tercih tamamen senin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı