Samsung cep telefonu mu yoksa Apple iPhone mu?

iPhone 14 Pro Max alırdım ben olsam.
14 Pro max kullanıcısı olarak 14 PM derim ama S23 Ultra da Android'in kalesi şu an. İki cihaz da kesinlikle üzmez. Tamamen kişisel tercihlerine, ne isteyip ne istemediğine kalmış. Büyük bir şehirde yaşıyorsan almadan önce mutlaka Samsung ve Apple mağazalarına gidip iki cihazı da ayrı ayrı 15-20 dk kullan.
İlerde samsungda donma kasma olurmu ?
Ben İphonelerde çok az gördüm donma kasma

Almaya karar veremediğim aklımda iki telefon var sizlerin yardımlarıyla karar verip almak istiyorum.

İlk telefonum Samsung not 3
İkinci telefonum iPhone 7

Almak istediğim telefonlara gelirsek.

1. iPhone 14 Pro Max.
2. Samsung S23 ulta

Tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum.
Şu anki kullandığınız telefon ne ise onun modelinden devam edin derim. Alışkanlık meselesi.

Samsung arayüz olarak çok başarılı, amiral gemisi bir Samsung deneyimi çok çok farklıdır. Android, IOS kadar stabil mi hayır hala IOS bir adım önde ama Samsung, Huawei, OnePlus gibi amrail gemisi modellerde kasma, donma sorunun olmaz.

Telefon konusunda BERWAR'ı dinlerim hep, pişman olmadım hiç. Önerdiğim arkadaşlarım da olmadılar.
Teşekkürler dostum.

Dostum parayı sen mi kazandın da derdi seni vuruyor? Almak istiyor, alacak. Para onun isterse yakar.
iPhone 14 derim.

Küçük çocuklar gibi gelen tepkilere bak...
Yorumunu beğenmeyenlerin profiline girip son mesajlarına dislike atmak sencede çok çocukça değil mi?

Almaya karar veremediğim aklımda iki telefon var sizlerin yardımlarıyla karar verip almak istiyorum.

İlk telefonum Samsung not 3
İkinci telefonum iPhone 7

Almak istediğim telefonlara gelirsek.

1. iPhone 14 Pro Max.
2. Samsung S23 ulta

Tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam ikisi de çok iyi ve amiral gemisi telefonlar, ama ben olsam iPhone 14 Pro Max alırdım, nedeni (şimdilik performansları falan hemen hemen aynı olsa da.) Zamanla iPhone 14 Pro Max performans olarak S23'ü geçmeye başlacaktır. (burada kastettiğim 1-2 yıl değil 3-4 hatta belki 5 yıl.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı