Daha fazla
Port varsa tabii ki kurulur hocam. Telefon neydi? Yine brick etmeyelim. :d@Umut Nas Peki One UI'ı farklı bir cihaza kurabilir miyiz? Xiaomi telefonlar gibi. Aradım ama bulamadım bir türlü.
Tabii ki hocam. Aciliyeti yoksa sabah kuralım
Seçtiğiniz dosyanın ismi nasıl başlıyordu?
Port varsa tabii ki kurulur hocam. Telefon neydi? Yine brick etmeyelim. :d
@Umut Nas edilmiyor. Knox sayacı stock ROM bağımsız bir özellik. Bende stock ROM varken bile 0x1 olmuştu. OEM kilidini açtığında otomatik sayaç artıyor.
Hocam biraz heyecanlıyım işiniz yoksa şu an halledelim mi az biraz biliyorum bilgileri verseniz yeterli olur sorun olursa yazarım tekrardan![]()
HOME_CSC ile başlıyordu az önce de CSC yi seçtim ancak aynı hatayı o da verdiTabii ki hocam. Aciliyeti yoksa sabah kuralım
Seçtiğiniz dosyanın ismi nasıl başlıyordu?
Doğrudur hocam. Benim vaktimde öyle değildi.
Telefonun tam modeli nedir hocam? Ona göre ROM ve TWRP bulayım. Kalanını siz halledersiniz.
G570F modeli ON5xeltejv.
Home_csc ile başlıyordu az önce de csc yi seçtim ancak aynı hatayı o da verdi
G570F modeli ON5xeltejv.
Armv7-a
Universal7570.
Knox var olandan beri var. Bende eski Grand Prime Plus(J2 Prime) Knox patlamıştı OEM kilidi yüzünden. Samsung bu konuda çok katı kısıtlıyor.Doğrudur hocam. Benim vaktimde öyle değildi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.