Rehber Custom ROM Samsung cihazlara Custom ROM kurma

Tamam hocam ilk önce format data yapacağım. Sonra Advanced wipe bölümündekileri mi sileyim? Advanced wipe bölümündekiler silinmiyor fail veriyor.

Hocam format data yapacaksınız sonra Advanced wipedan dalvik art chace/ chace/ vendor/ data/ internal Storage'yi seçip kaydırın.
Sonra reboot recovery yapın.
Ve TWRP'de tekrar açılınca romunuzu atıp flashlayın.
J7 Prime ise cihazınız SD kart okuma sorunu var @mutlu pide hocamın dediği gibi.
SD karttan işlem olmuyor ama USB OTG ile de rahatça işlem yapabilirsiniz.

Hocam format data yapacaksınız sonra Advanced wipedan dalvik art chace/ chace/ vendor/ data/ internal Storage'yi seçip kaydırın.
Sonra reboot recovery yapın.
Ve TWRP'de tekrar açılınca romunuzu atıp flashlayın.
J7 Prime ise cihazınız SD kart okuma sorunu var @mutlu pide hocamın dediği gibi.
SD karttan işlem olmuyor ama USB OTG ile de rahatça işlem yapabilirsiniz.
Hocam Rom dosyasını cihaz attım ve açmaya çalıştım fakat fail verdi. Ne yapmam gerek? Bi tık tırstım.

Hocam reboot yapmaya çalıştım ama açılış ekranında kaldı ne yapmam lazım?

@dArKaLoNe00568964 hocam nolur bakın brick mi oldu anlayamadım.

Son düzenleme:
Hocam ROM dosyasını cihaz attım ve açmaya çalıştım fakat fail verdi. Ne yapmam gerek? Bir tık tırstım.

Hocam reboot yapmaya çalıştım ama açılış ekranında kaldı ne yapmam lazım?

@dArKaLoNe00568964 hocam ne olur bakın brick mi oldu anlayamadım.

Error kaç aldınız.
Bir de fail verince reboot yapmayın ROM kurulmadı denektir cihaz brick olmadı yani hocam içiniz rahat olsun.
İsterseniz YouTube hesabını vereyim fail almayacağınız bir sürü ROM ve kendi ROM'umun videosunu çektim istediğinizi kurarsınız.
Benim ROM'u indirirseniz kurmadan önce uyarayım v1.2 de ZIP dosyasını açın.
system/app kısmında gamelauncher klasörü var onu silin
Öyle kurun.

@mutlu pide Hocam bakar mısınız? Nedir çözümü? Brick mi oldu?

Error kaç aldınız.
Bir de fail verince reboot yapmayın ROM kurulmadı denektir cihaz brick olmadı yani hocam içiniz rahat olsun.
İsterseniz YouTube hesabını vereyim fail almayacağınız bir sürü ROM ve kendi ROM'umun videosunu çektim istediğinizi kurarsınız.
Öyle kurun.
Hocam giremiyorum ki. Cihaz TWRP ekranına gelmiyor. Sadece modelin yazdığı kısımda bekliyor.

Error kaç aldım bilmiyorum.

Error kaç aldınız.
system/app kısmında gamelauncher klasörü var onu silin.
Öyle kurun.

Demeyi unuttum öyle bootloop döngüsü dediğimiz powered by Android yazısında takılı kaldıysanız.
Power ve ses açma ve güç tuşuna basıp anında TWRP'ye alın.
Bir de ROM kurarken sorun olursa download modeye atarsa ses kısma ve Power tuşuna 7 sn basmak cihazı yeniden başlatır direk yeniden başlayınca ekran kararınca TWRP açma kombinasyonunu yapın.

Error kaç aldınız.
Öyle kurun.
Hocam benim cihazın modelinde rom var mı ki sizde?

@mutlu pide Hocam bakar mısınız? Nedir çözümü? Brick mi oldu?

Hocam giremiyorum ki. Cihaz TWRP ekranına gelmiyor. Sadece modelin yazdığı kısımda bekliyor.

Error kaç aldım bilmiyorum.
Sorun nedir? Ve ne oldu da brick oldu?

SM-G610F ise bende o modeli kullanıyorum.
Ve attığım ROM'lar o telefona kendi ROM'umda.
Kanalım: https://www.youtube.com/channel/UC0ob7Aa0TVdxoPYBiWAvmRw

Hocam J7 Prime için yeni ROM videosu çekeceğim hemen cevap yazamabilirim.
Hocam şarj oluyor ekranında kalıyor. TWRP bölümüne gitmiyor.

Sorun nedir? Ve ne oldu da brick oldu?
Hocam brick oldu mu bilmiyorum ama dosyayı aktardım cihaza, açtım, kurulum yapmaya başlıcağı zaman hata verdi. Bende reboot yaptım. Şimdi ise TWRP ekranı falan açılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı