Samsung CRG5 monitör alınır mı?

İsimiz bir tik sansa kaldi o zaman.

Diğer modellere göre olması gerekenden fazlaysa ghosting kusur diye iade yaparlar ki IPS paneller de az olması lazım ama VA panellerde o soruna kusur iade yapmazlar o ilk 15 gün iade hakkında girer kusura değil sanırım internette öyle.

İsimiz bir tik sansa kaldi o zaman.

Zaten internetten alışveriş yapıyorsanız kargo süreci ve işlemi içinde işiniz şansa kalıyor sadece ölü piksel için değil komple içinden kırılmış bir panel bile çıkabilir o kutudan.

Anladim dua edelimde kirilmadan gelir. Ama hala hangisini almam gerek bilemiyorum. İnternetten baktim benimkine benzer bir model buldum 2. elden 19 inc yaziyor.

Anladim dua edelimde kirilmadan gelir. Ama hala hangisini almam gerek bilemiyorum. İnternetten baktim benimkine benzer bir model buldum 2. elden 19 inc yaziyor.

Tamam model aynıysa 19 ekrandır o ama masanız iyiyse benim gibi ufak sandalye uzun masada değilseniz MSI üzmez bence.

Tamam model aynıysa 19 ekrandır o ama masanız iyiyse benim gibi ufak sandalye uzun masada değilseniz MSI üzmez bence.

Yani ikisi de normal gibi boyutuma gore.

Bugün sipariş versem yarin gelir mi acaba İstanbul'a.

HDR ne oluyor tam HDR yok yazilmista MSI aciklamada.

Son düzenleme:
Bu aksam Akbank ile konuscam sorun olmaz ise sipariş vereceğim insalla yarin gelir merkezleri İstanbul diye gordun nette.

Mağazadan alma imkanın varsa daha iyi olur.
Orada test edersin bir sorun varsa başkasını alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…