Elektronik Samsung G5 2K 32" IPS monitör 9.499 TL

Güzel fiyat, 2 hafta önce satın aldım ve aktif olarak kullanıyorum. Genel olarak memnunum ve herhangi bir şikayetim yok. Bu fiyatlarda şans verilebilir ve ürün 2024 yazında gelen yeni seriden bir model. Yukarıda ezbere yazan arkadaşın dediği gibi kronik problemleri yok içiniz rahat olsun.

Paylaşım için teşekkürler fakat kronik G serilerinde sorun var, almayın aldırtmayın!
Hem araştırmıyor, bilmiyorsun; hem dislike atıyorsun. Onu da geçtim, araştıran adam geliyor, öyle değil diyor, ona da dislike atıyorsun.🤣

On numara monitör. Malzeme kalitesi de gayet iyi. Dandik plastik ayak koymamışlar. Alanı asla üzmez.

Bunlar yeni seri, kroniği yok.

Güzel alın o halde.

Hem araştırmıyor, bilmiyorsun; hem dislike atıyorsun. Onu da geçtim, araştıran adam geliyor, öyle değil diyor, ona da dislike atıyorsun.🤣

On numara monitör. Malzeme kalitesi de gayet iyi. Dandik plastik ayak koymamışlar. Alanı asla üzmez.

Ben bütün g serilerini kullandım ya siz? Ama sorun yok alın aldırtın sarı sayfaya da ilan lazım.

G7 2020 modelini kullandım. 1 tlik 480p tft monitörde olmayan kronik sorunlar vardı. Hiç sevmedim. İşin garibi şimdiye kadarki samsung olan ne telefon ne tabletten hayır gördüm. Samsung çöp.

Ben bütün G serilerini kullandım ya siz? Ama sorun yok alın aldırtın. Sarı sayfaya da ilan lazım.
Bütün G serilerini kullanman bir şey ifade etmiyor. İlandaki G model monitörü kullandım. Bahsettiğin sorunlar yok. Revizyonlu model. Hala inat ediyorsun boş boş. İşin gücün yok gibi, araştır da öğren bari.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı