Samsung G65B monitörde 4 adet ölü piksel çıktı

Yok hocam laptop aynı 3 gün içinde 2 monitör geldi G65B ama bu son gelende daha çok var standart modda.

Oyuncu moduna aldınız mı? Başka bir ayar vs yapmış olabilirsiniz. G65B de USB ile güncelleme falan yapılıyordu son sürüme güncelleyin. Ben hiç bir kaynakta bu dediğinize dair bir bilgi duymadım görmedim.

Siyah sorunu yeni modelde geçti mi?

Hocam benim monitörde HDR açınca FreeSync HDR yazıyor normalde kimsede böyle değil düz HDR yazısı var nedeni nedir sizce FreeSync kapalı bu arada

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-07-02 at 18.13.36.jpeg
    WhatsApp Image 2025-07-02 at 18.13.36.jpeg
    166,9 KB · Görüntüleme: 19
  • WhatsApp Image 2025-07-03 at 16.57.26.jpeg
    WhatsApp Image 2025-07-03 at 16.57.26.jpeg
    232,8 KB · Görüntüleme: 22
Hocam benim monitörde HDR açınca FreeSync HDR yazıyor normalde kimsede böyle değil düz HDR yazısı var nedeni nedir sizce FreeSync kapalı bu arada
Herhangi bir sorun yaşamıyorsanız takılmaya gerek yok.

Bana gelen 2 monitörde de yoktu hocam o başka bir arkadaştı o sorunu yaşayan.
Pardon, karıştırmışım. Bir çok kişiye öneri yaptığım için kimde ne sorun var aklımda kalmıyor. İsimler aklımda da kim ne kadar memnun veya sorun yaşadı unutuyorum. :D

G65B de ghosting sorunu yok. Bu modelle alakalı en son yakınılacak şeylerden biri ghosting. VA ghosting sorunlu diyenler bile bu modele istisna gözüyle bakıyor.

Koyu renkler haricinde çoğu IPS'ten hızlı bu monitör.
Eki Görüntüle 2526522
Genel olarak veya Odyssey modellerinden bahsettim Samsung bana göre yapamıyor monitör işini arkadaş kendi fikrimi belirttim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı