Samsung Galaxy A05s alınır mı?

AMİN5665

Hectopat
Daha fazla  
Bu telefonu günlük kullanım dışında aralıklı olarak Brawl Stars, Free fire, Asphalt 9 oynayacağım. Her bir oyun aralıklı olarak günde 1 saat falan oynayacağım. Zaten bunun dışında en fazla YouTube izlerim. A05s saydığım oyunlar için yeterli olur mu? Yoksa kasma mı yapar?

Bu telefonu günlük kullanım dışında aralıklı olarak Brawl Stars, Free fire, Asphalt 9 oynayacağım. Her bir oyun aralıklı olarak günde 1 saat falan oynayacağım. Zaten bunun dışında en fazla YouTube izlerim. A05s saydığım oyunlar için yeterli olur mu? Yoksa kasma mı yapar?
@Dorzi @Kyara

Son düzenleme:

@Dorzi @Kyara
Ben nasıl telefon olduğunu bilsem söylerim ama bilmiyorum. 2023 te cikan bir telefonmuş baktım az önce kasmaz gibi duruyor. YouTube ta oyun testleri varsa bakın.

Ben nasıl telefon olduğunu bilsem söylerim ama bilmiyorum. 2023'te cikan bir telefonmuş baktım az önce kasmaz gibi duruyor. YouTube'ta oyun testleri varsa bakın.

Yalnizca Free fire test videosu var. Free firede kasmiyor. O zaman digerlerindede kasmaz mi?

Ben nasıl telefon olduğunu bilsem söylerim ama bilmiyorum. 2023'te cikan bir telefonmuş baktım az önce kasmaz gibi duruyor. YouTube'ta oyun testleri varsa bakın.

Bir de telefonun 4/64 olanını alacağım. 64 hafıza bu oyunlara yeter mi?

Hem F/P ürünü hem de anlık olarak A0 serisinin en iyi telefonu.

Yalnizca Free fire test videosu var. Free firede kasmiyor. O zaman digerlerindede kasmaz mi?

Bir de telefonun 4/64 olanını alacağım. 64 hafıza bu oyunlara yeter mi?

Hem F/P ürünü hem de anlık olarak A0 serisinin en iyi telefonu.
Telefonu aldınız mı? Galiba çok önerilmiyor.

Telefonu aldınız mı? Galiba çok önerilmiyor.

Almağı düşünüyorum. Amma önerenlerde var önermeyenlerde. Isınma donma kasma olmasın yeter NFC olmasa da olur. Hem de Azerbaycan'dan 3700 TL'ye alıyorum yurt içi 7000 TL. Bu fiyata daha iyi telefon yoktur diye düşünüyorum. Hem babamıda fazla zarara sokmak istemiyorum maksimum bütçem bu.
@Dorzi dostum seni de rahatsız ettim de ama doğru seçim yapmak istiyorum.

Son düzenleme:
Samsung'un kutusundan sadece kablo çıkıyor. Adaptör, ekran koruyucu ve kapak için ayrı para ödeyeceğinizi de hesaba katın yani 7bin TL'lik Samsung size yaklaşık 8bin TL'ye mal olabilir.
Ben Realme 9i önerebilirim, özellik olarak A05s e yakın hatta çoğu kıyaslamalarda ondan daha iyi olduğu görülüyor, üstüne üstlük fiyatı da daha uygun; 6bin TL. Fiyatı var ve adaptör ekran koruyucu ve kapak ta kutuya dahil.

Almağı düşünüyorum. Amma önerenlerde var önermeyenlerde. Isınma donma kasma olmasın yeter NFC olmasa da olur. Hem de Azerbaycan'dan 3700 TL'ye alıyorum yurt içi 7000 TL. Bu fiyata daha iyi telefon yoktur diye düşünüyorum. Hem babamıda fazla zarara sokmak istemiyorum maksimum bütçem bu.
Yok rahatsiz olmadim bunlar önemli konular para vereceksin ve o şeyi yıllar boyu kullanacaksın önemli bir karar :D
Eğer bu kadar ucuza alabiliyorsan bence A54 gibi telefon alabilirsin belki 8000'e denk gelir bilmiyorum fiyatları ama ucuza alma şansin var bence iyi birşey alabilirsin.

3700tlye o cihaz bedava hocam. Gayet whatsapp youtube falan islerini gorecek bir cihaz. 7000tllik bir cihazdan ne bekleniyor anlamadim.

3700TL'ye o cihaz bedava hocam. Gayet WhatsApp YouTube falan islerini gorecek bir cihaz. 7000TL'lik bir cihazdan ne bekleniyor anlamadim.

A05s belirttiğim oyunlarda kasma yapmaz diye düşünüyorum değil mi?(Herhalde biliyorsunuz ama yazayım yinede 3700tl a05s-in fiyatı)

Yok rahatsiz olmadim bunlar önemli konular para vereceksin ve o şeyi yıllar boyu kullanacaksın önemli bir karar :D
Eğer bu kadar ucuza alabiliyorsan bence A54 gibi telefon alabilirsin belki 8000'e denk gelir bilmiyorum fiyatları ama ucuza alma şansin var bence iyi bir şey alabilirsin.

Burada yalnız bazı giriş segmentler ucuz geliyor.

Samsung'un kutusundan sadece kablo çıkıyor. Adaptör, ekran koruyucu ve kapak için ayrı para ödeyeceğinizi de hesaba katın yani 7bin TL'lik Samsung size yaklaşık 8bin TL'ye mal olabilir.
Ben Realme 9I önerebilirim, özellik olarak A05s e yakın hatta çoğu kıyaslamalarda ondan daha iyi olduğu görülüyor, üstüne üstlük fiyatı da daha uygun; 6bin TL. Fiyatı var ve adaptör ekran koruyucu ve kapak ta kutuya dahil.

Dediğiniz cihaz burada daha pahalı geliyor. Hem de bütçemin üstüne çıkıyor.

Son düzenleme:
A05s belirttiğim oyunlarda kasma yapmaz diye düşünüyorum değil mi?(Herhalde biliyorsunuz ama yazayım yinede 3700tl a05s-in fiyatı)

Burada yalnız bazı giriş segmentler ucuz geliyor.

Dediğiniz cihaz burada daha pahalı geliyor. Hem de bütçemin üstüne çıkıyor.
Hocam oyunlar da memnun etmeyebilir ama geri kalan isler de gayet yeterli is gorebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı