Samsung Galaxy A26 5G alınır mı?

Bütçe
14000

eymen7853

Femtopat
Daha fazla  
Bu telefonu almayı düşünyorum. Sizce iş yapar mı? Çoğunlukla oyun için kullanacağım ve kamerası önemli değil. Daha çok batarya işlemci ve ekran önemli. A26'nın tasarımı pek güzel değil özellikle damla çentik ve çene kısmındaki boşluk biraz rahatsız edici onun dışında pek bir eksisinin olduğunu düşünmüyorum. Sizlerin de fikrini almak istiyorum başka telefonlar önerirsein yazmayı unutmazsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu telefonu almayı düşünyorum. Sizce iş yapar mı? Çoğunlukla oyun için kullanacağım ve kamerası önemli değil. Daha çok batarya işlemci ve ekran önemli. A26'nın tasarımı pek güzel değil özellikle damla çentik ve çene kısmındaki boşluk biraz rahatsız edici onun dışında pek bir eksisinin olduğunu düşünmüyorum. Sizlerin de fikrini almak istiyorum başka telefonlar önerirsein yazmayı unutmazsanız sevinirim.
Buna bakın.

Hocam orta grafikli oyunları kaldırır fakat yüksek grafikli oyunları kaldırmaz. Orta segment bir işlemciye sahip.

Oynayacağım 2-3 oyun zaten her türlü yetceğini düşünüyorum.
Buna bakın.
Tasarimi sevmediginizi söylemişsiniz, arkadasin attigina bakin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı