Samsung Galaxy A35 5G alınır mı?

Bütçe
13000

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241123_214327_Device care.jpg
    Screenshot_20241123_214327_Device care.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 125
7.30 saat 120 Hz'de.

Özellikle 120 Hz de olduğunu belirtmen garip, telefonun zaten bunu vermesi lazım ayrıca senin attığından çok daha iyi değerler aldım ve bana yine de yeterli gelmedi çünkü senin büyük ihtimal beklentin düşük, telefonda ciddi pil sorunu var. Ekleyeceğim resimde de beni yine tatmin etmeyen değerler var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241123_215551_Device care.png
    Screenshot_20241123_215551_Device care.png
    71,3 KB · Görüntüleme: 127
  • Screenshot_20241123_215552_Device care.png
    Screenshot_20241123_215552_Device care.png
    72,4 KB · Görüntüleme: 122
Özellikle 120 Hz de olduğunu belirtmen garip, telefonun zaten bunu vermesi lazım ayrıca senin attığından çok daha iyi değerler aldım ve bana yine de yeterli gelmedi çünkü senin büyük ihtimal beklentin düşük, telefonda ciddi pil sorunu var. Ekleyeceğim resimde de beni yine tatmin etmeyen değerler var.

Telefon 13 bin lira, bunu unutmayın.

Telefon 13 bin lira, bunu unutmayın.

Bundan 3 kat daha iyi performans gösterebilen 12 Pro 5G de 12 bin lira. Fiyat performans değil ve vaadettiğini veremeyen kronik sorunlu bir telefon bunu demek istiyorum. Bizzat kendim arkadaşımın iPhone 12'i ile karşılaştırdım ve pil konusunda İp12 daha iyi sonuç verdi (Neredeyse 5 yıllık cihaz).

120 hz'de 8.30 saat ekran süresi vermiş nesi sizi tatmin etmedi anlamadım. Madem telefondan beklentiniz bu kadar yüksek bütçenizi arttırsaydınız. En azından bataryadan beklentiniz bu kadar yüksekse batarya konusunda daha iyi olan A55 alsaydınız.

120 Hz'de 8.30 saat ekran süresi vermiş nesi sizi tatmin etmedi anlamadım. Madem telefondan beklentiniz bu kadar yüksek bütçenizi arttırsaydınız. En azından bataryadan beklentiniz bu kadar yüksekse batarya konusunda daha iyi olan A55 alsaydınız.

Yazan değerler ile gerçek yaşattığı deneyim aynı değil bundan bahsediyorum zaten. Yanına bir iPhone 11 veya 12 koyduğumuzda daha iyi bir sonuç alıyor ve benim cihazımda sorun olduğunu iddia ederseniz de arkadaşla aynı hatta daha iyi sonuçlar aldığım da ekran görüntülerinde mevcut. Bu modelde sorun var cihazımda değil, kanıt ile birlikte sunuyorum bunu size.

120 Hz'de 8.30 saat ekran süresi vermiş nesi sizi tatmin etmedi anlamadım. Madem telefondan beklentiniz bu kadar yüksek bütçenizi arttırsaydınız. En azından bataryadan beklentiniz bu kadar yüksekse batarya konusunda daha iyi olan A55 alsaydınız.

Mesela şöyle diyebiliriz; arkadaş o değerleri aldığı zaman gün içerisinde neler yaptı? Hangi uygulamaları kullandı da 7 saat pili gitti? Bak eğer ki telefonu arama yapmak için kullanıyorum bana yetiyor, sosyal medya için uygun değil dersen de kabul ederim nedir bu zorlama?

Bundan 3 kat daha iyi performans gösterebilen 12 Pro 5G de 12 bin lira. Fiyat performans değil ve vaadettiğini veremeyen kronik sorunlu bir telefon bunu demek istiyorum. Bizzat kendim arkadaşımın iPhone 12'i ile karşılaştırdım ve pil konusunda İp12 daha iyi sonuç verdi (Neredeyse 5 yıllık cihaz).
12 Pro 5G, A35'den 3 kat daha iyi performans falan vermiyor. Ayrıca iPhone 12 zamanının amiral gemisi, çıkış fiyatı 800 dolar, A35'in çıkış fiyatı 380 euro (Dolar fiyatını bulamadım ancak yine de yarı fiyatı kadar ucuz). Ayrıca iPhone 12'nin ekranı 60 hz olmasına rağmen YouTube'daki testlerde 7 saat ekran süresini göremiyor.

Yazan değerler ile gerçek yaşattığı deneyim aynı değil bundan bahsediyorum zaten. Yanına bir iPhone 11 veya 12 koyduğumuzda daha iyi bir sonuç alıyor ve benim cihazımda sorun olduğunu iddia ederseniz de arkadaşla aynı hatta daha iyi sonuçlar aldığım da ekran görüntülerinde mevcut. Bu modelde sorun var cihazımda değil, kanıt ile birlikte sunuyorum bunu size.
iPhone 11 veya 12'nin A35'den iyi bir sonuç alması anormal değil zaten dostum iPhone 11'in 2. el fiyatı A35'in sıfır fiyatından daha pahalı. Örneğin iPhone 11 ile aynı sene çıkan S10+ neredeyse her konuda A35'den iyi sonuç verir. A35 bir f/p ürünü. Ya size gelen ürün hatalı ya da sizin beklentiniz çok yüksek.

Savunacaksanız düzgün savunun bari.

12 Pro 5G, A35'ten 3 kat daha iyi performans falan vermiyor. Ayrıca iPhone 12 zamanının amiral gemisi, çıkış fiyatı 800 dolar, A35'in çıkış fiyatı 380 euro (dolar fiyatını bulamadım ancak yine de yarı fiyatı kadar ucuz). Ayrıca iPhone 12'nin ekranı 60 Hz olmasına rağmen YouTube'daki testlerde 7 saat ekran süresini göremiyor.

Amiral gemisi olduğunu kabul edip 5 yıllık bir cihaz olduğunu kabul etmiyor musun yani? (A35 2024 de çıktı). Ayrıca sana dediklerimi yalanlaman hiç hoş da değil kabullenmeyi öğrenin, 12 Pro 5G ile A35 benim kullandığım telefonlar ve ikisini yan yana test etme şansım oldu, açık ara pil konusunda 12 Pro 5G öndeydi. iPhone 12 YouTube'da 7 saat görmüyor demişsin bir de, A35 görüyor mu sanki? Yalan yok denemedim ama görmez büyük ihtimal bir de iPhone 12 60 Hz olması YouTube testinde bir fark yaratmaz çünkü YouTube'da videolarda 60 FPS sınırı var ikisi de testte 60Hz çalışır. Fiyat konusuna da gelelim fiyat olarak 12 Pro 5G ile karşılaştırdım iPhone 12 ile değil dostum.

Amiral gemisi olduğunu kabul edip 5 yıllık bir cihaz olduğunu kabul etmiyor musun yani? (A35 2024 de çıktı). Ayrıca sana dediklerimi yalanlaman hiç hoş da değil kabullenmeyi öğrenin, 12 Pro 5G ile A35 benim kullandığım telefonlar ve ikisini yan yana test etme şansım oldu, açık ara pil konusunda 12 Pro 5G öndeydi. iPhone 12 YouTube'da 7 saat görmüyor demişsin bir de, A35 görüyor mu sanki? Yalan yok denemedim ama görmez büyük ihtimal bir de iPhone 12 60 Hz olması YouTube testinde bir fark yaratmaz çünkü YouTube'da videolarda 60 FPS sınırı var ikisi de testte 60Hz çalışır. Fiyat konusuna da gelelim fiyat olarak 12 Pro 5G ile karşılaştırdım iPhone 12 ile değil dostum.
4 yıllık bir cihaz olduğunu kabul etmediğimi nerede söylemişim? A05 de 2024'de çıktı mesela ama eski amiral gemilerinden fazla performans gösteremez. Arkadaşınızın iPhone 12'sinin batarya konusunda A35'den iyi olduğunu söylemişsiniz YouTube'da %100 pil sağlığına sahip olan iPhone 12'ler bile 7 saat ekran süresini göremiyor 4 yıllık hali 5 saati görür mü şüpheli. Ayrıca A35 YouTube'daki testlerde genelde 7.30 saat üstünü görmüş, 8 saat gören bile var. Fiyat olarak karşılaştırmadığını söylüyorsun, zaten ben karşılaştırmadığın için yanlış yaptığını söyledim. Ayrıca Redmi Note 12 Pro'nun daha iyi batarya performansı göstermesine zaten laf etmedim.

4 yıllık bir cihaz olduğunu kabul etmediğimi nerede söylemişim? A05 de 2024'te çıktı mesela ama eski amiral gemilerinden fazla performans gösteremez. Arkadaşınızın iPhone 12'sinin batarya konusunda A35'ten iyi olduğunu söylemişsiniz YouTube'da %100 pil sağlığına sahip olan iPhone 12'ler bile 7 saat ekran süresini göremiyor 4 yıllık hali 5 saati görür mü şüpheli. Ayrıca A35 YouTube'daki testlerde genelde 7.30 saat üstünü görmüş, 8 saat gören bile var. Fiyat olarak karşılaştırmadığını söylüyorsun, zaten ben karşılaştırmadığın için yanlış yaptığını söyledim. Ayrıca Redmi Note 12 Pro'nun daha iyi batarya performansı göstermesine zaten laf etmedim.

Neyse artık kendi halinize bırakıyorum sizi kabul etmiyorsunuz çünkü yapacak bir şey yok bu arada A35 berbat bir telefon.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı