NFC'yi devre dışı bırakırsanız çok ısınmıyor.Çok sağol tamamdır umarım düzelir
Tekrardan selam telefon hafif ısınma dışında hiçbir sıkıntı yok batarya yoğun kullanımda bile gayet güzel bir şekilde gidiyor telefondan gayet memnunum teşekkürler
NFC'yi devre dışı bırakırsanız çok ısınmıyor.Çok sağol tamamdır umarım düzelir
Tekrardan selam telefon hafif ısınma dışında hiçbir sıkıntı yok batarya yoğun kullanımda bile gayet güzel bir şekilde gidiyor telefondan gayet memnunum teşekkürler
pil süresinde iyileşme oldu mu ?Samsung Galaxy A35 cihazını 4 gündür kullanıyorum. Şarj dışında hiç bir sıkıntısı yok. Şarj biraz az gidiyor sanki telefona 5.30 saate yakın bakinca şarj bitiyor bataryada mı bir sıkıntısı var anlamadım ne yapmam gerekiyor ve oyun oynamıyorum. Arkaplanda da uygulamalar her zaman kapalı olmasına dikkat ederim.
şuan nasıl pilÇok sağol tamamdır umarım düzelir
şuan nasıl pilÇok sağol tamamdır umarım düzelir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.