Samsung Galaxy A50 Batarya sağlığı

Telefonu eskiden babam kullanıyordu, ve parlaklığı en yüksekte kullanıyordu hep. Merak edip batarya sağlığına baktım. Bu değer çok mu düşük? Bence öyle çünkü telefon daha yeni.

Cihaz: Samsung Galaxy A50 A505F.

Screenshot_20200128-191109_AccuBattery.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıl olduysa normal 6 aydan daha düşükse geçmiş olsun dileklerimle. Ekranda yanık var mı ?
Dostum başka gönderini gördüm yanık varmış. En yakın yetkili servisinde başvur pilin ve ekranını ücretsiz değiştirsinler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu programa fazla güvenmeyin. Normalde doğru sonuçları göstermiyor, sadece 1 şarjla doğruya yakın bile göstermesinin imkanı yok zaten.

Android cihazlarda iPhone'lardaki gibi pil sağlığını görülmesi sağlayan çip yok. Dolayısıyla hangi program olursa olsun çıkan sonuçlara güvenmeyin.

0 alıp kutusundan kendim çıkardığım Android telefonumu 2-3 sonra %95 olarak gösteriyordu, sonraki günlerde %92 olarak göstermeye başladı.

Tam olarak doğru göstermesi mümkün değil fakat doğruya biraz olsun yakın sonuç için defalarca şarj etmeniz ve kullanmanız lazım program çalışıyorken.

Son düzenleme:
1 yıl olduysa normal 6 aydan daha düşükse geçmiş olsun dileklerimle. Ekranda yanık var mı ?
Dostum başka gönderini gördüm yanık varmış. En yakın yetkili servisinde başvur pilin ve ekranını üzcretsiz değiştirsinler.

Neden? Yanık ile bataryanın ne alakası var ki? Ekranı mikro fiber bez ile silip fotoğrafını çektim, bir sorun var mı? (1. fotoğraftaki sol üstteki siyah nokta ekran ile alakalı değil, ekran test programında yanlışlıkla elimi değdirdim.)

image1.jpg image0.jpg

Alakası yok ama altta yanık var ücretsiz pil ve ekran değişimi yaparlar garantide.

Ha evet orada ghost screen oluşmuş, navigasyon çubuğu yüzünden. Ben nasıl bir şanssızım ya her kullandığım ürün sorunlu çıkıyor ve o cihazı sorunlu bir şekilde ömür boyu kullanıyorum çünkü garantiye vermeye üşeniyorum 😡

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı