Samsung Galaxy A50 Batarya sağlığı

Konuyla alakası yok ama o uygulama Samsung Galaxy J7 telefonda da var mıdır?
Evet var Accu Battery indir telefonu açık şarj et belli şarjdan sonra (3-4 kere) sana sağlığı veriyor.

İçini neden edilsin illaki zaten içi açılacak 92% nasıl etmeyi başardınız merak ediyorum. Acaba 2.el falan mı aldınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir döngüde pek belli olmuyor program biraz daha yüklü kalsın kesin sonuç veriyor o zaman.

Telefonum 2.5 yaşında, Oneplus 5.
Screenshot_20200128-202209__01.jpg

Ha evet orada ghost screen oluşmuş, navigasyon çubuğu yüzünden. Ben nasıl bir şanssızım ya her kullandığım ürün sorunlu çıkıyor ve o cihazı sorunlu bir şekilde ömür boyu kullanıyorum çünkü garantiye vermeye üşeniyorum. 😡
Konunun ilk mesajında ekranın sürekli tam parlaklıkta kullanıldığını söylemişsiniz, daha o esnada ekran AMOLED olduğundan yanık olabileceğine dair uyaracaktım ki sonrasında bu mesajınızı gördüm. Uzun süre tam parlaklıkta kullanmak pek önerilmiyor bu nedenden dolayı.

Evet var accu battery indir telefonu açık şarj et belli sarjdan sonra (3-4 kere) sana sağlığı veriyor.

İçini neden edilsin illaki zaten içi açılcak 92% nasıl etmeyi başardınız merak ediyorum. Acaba 2.el filan mı aldınız ?

Hayır sıfır cihaz, garantiye vereceğim de aldığım yerin garantisine pek güvenemiyorum, cihazı daha kötü bir duruma sokarlar diye.

Screenshot_6.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı